Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Blogitähti Isabella Löwengrip paljastaa 6 kauneusvinkkiään

07.04.2017

Elle tapasi Pohjoismaiden suosituimman bloggaajan Isabella Löwengripin. Tässä ovat hänen parhaat kauneusniksinsä.

Ruotsalainen Isabella Löwengrip, 26, on blogitähti, mediapersoona ja kauneusyrittäjä. Hänen isabellalowengrip.se -blogillaan on 1,3 miljoonaa lukijaa viikossa.

Tapasimme Isabellan Helsingissä ja selvitimme, mitkä ovat hänen parhaat kauneusvinkkinsä kiireiseen arkeen:

 

1. Tuputtele kajaalia ripsien väliin

”Näyttävä silmämeikki syntyy helposti näin: tuputtele mustaa kajaalia ripsien väliin ja piirrä rajaukset luomien sisäosaan. Ripset näyttävät heti pidemmiltä ja paksummilta.”

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

2. Peitä finnit meikkivoiteella

”Minulla on ongelmaiho, ja siksi myös paljon kokemusta sen peittämisestä. Peitän finnit kahdella eri meikkivoiteella ja unohdan peitevoiteen. Näin saan myös juuri oikean meikkivoidesävyn. Rakastan esimerkiksi Lumenen samettista Blur-meikkivoidetta.”

 

3. Älä pese hiuksia päivittäin

”Pesen hiukset vain kaksi kertaa viikossa. Tämä ei onnistuisi ilman kuivasampoota, joka on pelastanut elämäni. Olen myös suunnitellut itse oman kuivasampoon, LCC Löwengrip Good to Gon.”

 

4. Poistata mustapäät kosmetologilla

”Mustapäät kannattaa poistattaa kosmetologilla vähintään kahdesti vuodessa. Yritin nuorena poistaa niitä kotikonstein, mutta ihooni jäi arpia. Monia asioita voi tehdä kotona, mutta finnien puristus kannattaa jättää ammattilaisille.”

 

5. Hanki kosteuttava huulikiilto

”Korallinvärinen By Terry -huulikiilto on ihan paras meikki. Se on huulilla todella kevyt, mutta pitää huulet kosteutettuina pitkään. Ihan kuin juottaisi huulille lasillisen vettä.”

 

6. Pese meikit joka ilta

”Meikki pitää poistaa, vaikka tulisit kotiin aamuviideltä. Terveen ja hehkuvan ihon perusta on juuri huolellinen puhdistus. Puhdistustuotteissa ei kannata pihistellä. Luo itsellesi helpot rutiinit, jotta jaksat puhdistaa ihon päivittäin. Lisäksi kannattaa juoda paljon vettä.”

Isabellan suunnitteleman Löwengrip Care & Color -sarjan tuotteita myydään apteekeissa ja valituissa kauneushoitoloissa.

Lue lisää:

Parhaat kauneustuotteet juuri nyt!

10 tapaa: päivitä kauneusrutiinit

Kokeilimme helpot huulipunat ja löysimme parhaan

Supersuositut bikinibloggaajat paljastavat kesän rantatrendit

Teksti
Kuvat Suzanna Gembege ja valmistaja
Tilaa Elle

Seuraa Elleä