Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Natasha Oakley ja Devin Brugman: Näin otat täydellisen selfien

05.05.2017

Elle tapasi tunnetun A Bikini A Day -blogin perustajat Natasha Oakleyn ja Devin Brugmanin. Kaksikolla on liki 4 miljoonaa seuraajaajaa Instagramissa.

Tunnetun A Bikini A Day -blogin perustajat Natasha Oakley ja Devin Brugman esittelevät eri bikineitä vuoden jokaisena päivänä ja tuottavat sisältöä viiteen eri kanavaan. Nyt somekonkarit kertovat, miten otat täydellisen selfien.

1. Valaistus

Natasha kertoo, että ennen kuin teet mitään, kannattaa tarkistaa valaistus. Imartelevan ja pehmeän valaistuksen saat seisomalla lähellä ikkunaa tai ulkona katoksen alla. Tällä tavalla valo ei ole liian kova kasvoille. Oikea valaistus tekee nimittäin ihmeitä. Hyvän valaistuksen kannalta myös kameran asennolla on väliä. Kamera ei saisi olla liian alhaalla tai ylhäällä.

”Monet ihmiset eivät tiedä, mutta kaikki parhaimmat kuvaukset tehdään aikaisin aamusta tai todella myöhään illasta. Näihin aikoihin valo tulee kohtisuoraan, eikä ylhäältä. Tällöin selfie näyttää kymmenen kertaa paremmalta. Ylhäältä tuleva valo nimittäin paljastaa kaikki epätäydellisyydet.”

2. Oikea asento

Natashalla ja Devinillä on olemassa vakkariasentoja, jotka korostavat parhaimpia puolia ja takaavat onnistuneita kuvia nopeasti (katso mallia heidän kuvistaan). Itselleen parhaat kulmat oppii vain harjoittelemalla ja testaamalla niitä kameran edessä.

”Asennolla on väliä, koska kuvassa ei voi vain seistä. Samoin kasvojen asennolla on tärkeä vaikutus selfien onnistumiseen. Koita olla myös poseeraamatta kieli ulkona tai tekemättä pusuhuulia.”

3. Vältä poseeraamista

Natasha ja Devin muistuttavat, että lopulta mieleenpainuvimmat kuvat ovat niitä, joissa ihminen näyttää aidosti onnelliselta.

”Älä poseeraa, vaan pidä hauskaa. Ihmiset eivät ole todellisuudessa kateellisia poseerauskuville, vaan niille kuville, joissa sinulla on hauskaa.”

4. Ole oma itsesi

Bikiniduo muistuttaa, että sosiaalisessa mediassa on ensisijaisesti tärkeää olla oma itsensä ja keskittyä asioihin, joihin suhtautuu intohimoisesti. Kuvista nimittäin paistaa läpi, jos havittelee toisen ihmisen elämäntyyliä.  Kuvien ottamisen ja muun somesisällön luomisen pitäisi nimittäin olla hauskaa, ei tuntua työltä.

”Johdonmukaisuudella on suuri rooli seuraajien tavoittelemisessa”, Natasha ja Devin muistuttavat.

 

Suomen vierailullaan Natasha Oakley ja Devin Brugman lanseerasivat A Bikini A Day x Bik Bok -yhteistyömalliston.

Natashan ja Devinin tuore A Bikini A Day x Bik Bok -yhteystyömallisto on nähtävissä täältä.

 

Lue myös:

Supersuositut bikinibloggaajat paljastavat kesän rantatrendit

Elle testaa: täydellinen selfie -aplikaatio

Näin meikkaat täydellisen selfien

 

 

Teksti
Kuvat ABAD x Bik Bok
Tilaa Elle

Seuraa Elleä