Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Unisex-liike Nomen Nescio myy pelkästään mustia vaatteita

08.04.2018

Jos rakastat mustia vaatteita, lisää tämä helsinkiläisputiikki seuraavalle ostoskierroksellesi.

Helsingin Fredrikinkadulla sijaitseva vaateliike ei huuda kirkuen olemassaoloaan. Tarkkaan harkittu valaistus ja skandinaavisen vaaleat pinnat korostavat kokomustaa vaatemallistoa. Nomen Nescio -liikkeen ja -vaatebrändin takana on pariskunta Niina ja Timo Leskelä.

Kaikki sai alkunsa viisi vuotta sitten – pienesti ja vaatimattomasti. Aviopari halusi aloittaa brändin rakentamisen hyvin hiljaa kertomatta siitä juuri kenellekään. Näin he saivat keskittyä tekemiseen ilman sen kummempia paineita ja häiriötekijöitä.

”Niina on alkuun paneva voima, kun taas minä hion kokonaisuutta loppuun”, Timo kuvailee saumatonta prosessia.

Unisex-liike Nomen Nescio

Timo ja Niina Leskelä suunnittelevat kokomustia unisex-vaatteita. Nomen Nescio on latinaa ja tarkoittaa ’nimeä, jota ei tiedetä tai haluta mainita’.

Nomen Nescion vaatteet ovat kauttaaltaan mustia, kuten myös kaikki Timon ja Niinan omat vaatteet. He pitävät mustaa hyvin rauhallisena värinä, joka antaa tilaa muulle.

Merkin vaatteet on suunniteltu sekä miehille että naisille sopiviksi. Tarkoituksena on tarjota helppoja ratkaisuja arki-, työ- ja juhlapukeutumiseen. Minimalistisiin vaatteisiin haetaan kiinnostavuutta leikittelemällä niiden mittasuhteilla ja leikkauksilla. Pariskunta uskoo mantraan ’vähemmän on enemmän’.

”Jokaisen vaatteen täytyy olla sellainen, jonka hyväksymme myös omaan vaatekaappiimme”, Niina kertoo.

Nomen Nescio, Fredrikinkatu 24.

Lue myös:

Mustat prässihousut – luottovaatteista paras!

Konmarittajien vinkit vaatekaapin karsimiseen

Trendikkään pukeutujan vaatekaapista löytyvät nyt nämä vaatemerkit

 

teksti Janina Jaskari
kuva Guillaume Roujas
Tilaa Elle

Seuraa Elleä