Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tuija Pehkosen suosikit: hampaat valkoiseksi tekevä huulipuna ja hiuspohjan rauhoittava spray

10.09.2018

Herkkäihoiselle Tuija Pehkoselle on tärkeintä, että kosmetiikkatuotteet eivät ärsytä ihoa, mutta tuotteiden ympäristöystävällisyys on iso plussa.

1. Luottolakka

Hiuspohjani on herkkä ja joutuu koville työni takia, sillä tukkaani laitetaan paljon. Kuljetan aina mukanani Cutrininin hajusteetonta Vieno-lakkaa, jonka tuuppaan maskeeraajankin käteen estääkseni hiuspohjaani ärtymästä. Matkakoko 9 e.

2. Kevyttä kuulautta

Helposti levittyvä Lumenen Natural Glow -meikkivoide tuo kasvoille sopivasti luonnollista hehkua. Sävy 4 on iholleni täydellinen. Jos joskus haluan peittävämmän lopputuloksen, sekoitan sitä toiseen meikkivoiteeseen, jossa on enemmän pigmenttejä. 25 e.

3. Hiuspohjan hellijä

Herkkäihoisena minulle on tärkeintä, että käyttämäni kosmetiikkatuotteet eivät ärsytä ihoani, mutta niiden ympäristöystävällisyys on iso plussa. Vastikään Suomeen lanseeratun, huippuekologisen O’right-hiustuotevalmistajan Tea Tree Purifying Scalp Spray rauhoittaa hiuspohjaani. 16 e.

4. Luksuspuna

Giorgio Armanin Ecstasy Shine -huulipunan sävy 401 on täydellisen kirkas punainen ja saa hampaat näyttämään valkoisilta. Minulla on samassa sävyssä vaikka mitä punia ja kiiltoja. Pidän Armanin tuotteista, sillä ne ovat huippulaatuisia ja niiden pakkaukset ihanan ylellisiä. 40 e.

5. Teräväpiirtoa

Meikkipussissani on paljon Cliniquen tuotteita, sillä sarjalla on hyviä, vaalealle iholle sopivia sävyjä. Tällä hetkellä ykkössuosikkini on Pretty Easy Liquid Eyelining Pen -rajauskynä, jolla saa aikaan todella tarkkaa jälkeä. 24,50 e.

6. Taikaseerumi

La Roche-Posay -sarjan tuotteet sopivat täydellisesti herkälle iholleni. Käytössäni ovat ihon mattapintaiseksi jättävä aurinkosuoja kasvoille ja herkkäsilmäisen pelastus, Respectissime Volume -ripsiväri. Uusin luottotuotteeni on kosteuttava Hyalu B5 -seerumi, jota levitän kasvoilleni aamuin illoin. 43 e.

Lue myös:

Näin syntyy viimeistelty juhlameikki – Ellen toimitus paljastaa luottotuotteensa

Gurun meikkipussilla: Ida Ekman vinkkaa lempituotteensa

Maria Veitola: ”Mesoterapian ansiosta pigmenttiläiskäni haalenivat”

teksti Johanna Rämö
kuvat Isma Valkama ja Mette Kortelainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä