Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tämän trendikampauksen tekoon riittää minuutti

17.01.2019

Hyviä uutisia: muotiviikoilla lanseerattu trendikampaus ei vaadi monimutkaisen hiustutoriaalin opettelua ja sopii myös kasvatusvaiheessa olevaan tukkaan.

Tee näin: kiinnitä etummaiset hiukset korvan taakse isolla klipsillä tai hiuskammalla ja anna toisen puolen roikkua vapaana. Huolettomin lopputulos syntyy, kun teet jakauksen keskelle, etkä asettele tukkaa liikaa.

Kauppojen ihanimmat hiusklipsit:

Losilaissunnittelijan hiussolki on saanut inspiraationsa osterinkuoresta. Hiusklipsi 227 e, Leigh Miller / Net-a-porter.com.

Näyttävä hiuskoru tekee lookista juhlavan, vaikka meikki olisi minimissä ja kampaus luonnollinen. Zirkoni-solki 120 e, Kenneth Jay Lane.

Suurella hiusklipsillä voi korvata myös tavallisen ponnarilenkin, jolloin kampauksesta tulee heti laitetumman oloinen. Harjattu metalliklipsi 7 e, Accessories.

Hiuskampa on helppo saada asettumaan nätisti, mutta vaatii hiuksilta pituutta. Helmikoristeltu hiuskampa 10 e, Glitter.

Minimalisti suuntaa Cosin hiuskoruapajille, josta löytyy monta simppeliä vaihtoehtoa. Pelkistetty hiuskampa 25 e, Cos.

Guccin Alessandro Michele on onnistunut tekemään ysäriasusteista himottuja. Viime vuonna muotiväki hullaantui Guccin vyölaukuista ja tänä vuonna muotiviikkovieraiden ykkösasuste oli brändin logolla varusteltu luksusklipsi. Hiussolki 350 e, Gucci.

Simone Rochan näytöksessä hiukset kiinnitettiin näyttävällä hiuspinnillä korvan taakse. Lasikivin koristeltu hiuspinni 178 e, Simone Rocha.

Kevyt klipsi kestää paikallaan myös ohuessa tukassa. Jos hiuksesi ovat erityisen liukasta laatua, kokeile tupeerata pintaa aavistuksen hiusklipsin kohdalta. Pyöreä hiusklipsi 6 e, Monki.

Lue myös:

5 x trendikäs juhlakampaus

Kampaaja Sanni Syd paljastaa kikat, joilla muotinäytösten täydelliset kampaukset syntyvät

Hyvästi huono hiuspäivä! 10 hiusniksiä, joita kannattaa kokeilla

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä