Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Toukokuun horoskooppi: suunnanmuutoksia ja myrskyjä vesilasissa

28.04.2019

Toukokuun horoskooppi on tässä, ja suosittelemme lukemaan sen heti.

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Ystävyys- ja rakkaussuhteet aiheuttava nyt päänsärkyä, mutta solmujen avaamisessa ei kannata hoppuilla. Kohtaat uuden, varteenotettavan tuttavan. On tärkeää, että muistat vanhan viisauden siitä, miten ulkonäkö saattaa pettää. Saatat yhdessä hetkessä muuttua ujoksi teiniksi, kun sydämesi tekee kepposen. Kuuntele kaikissa ratkaisuissa vaistojasi. Tunnet itsesi onnellisemmaksi kuin aikoihin. Älä pilaa tunnetta murehtimalla, kestääkö onni vai ei.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: KAKSOSET 21.5.–21.6.

Mukavat ja luotettavat ystävät ovat sinulle joskus jopa rakastettua tärkeämpiä. Se saattoi huhtikuun aikana nostattaa myrskyn vesilasissa. Toukokuun tullen olisi hyvä ottaa kumppania enemmän huomioon tai sitten varautua siihen, että hän alkaa katsella muita maisemia. Pidä kiinni hyvästä vireestä, jonka olet saavuttanut kohottaessasi fyysistä olemustasi. Pärjäät kevään mukavasti, jos pystyt välttämään stressiä ja työpaikan klikkejä.

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Ihmissuhteet nousevat keväällä etusijalle, etkä taatusti tule olemaan yksin. Juhlia riittää etenkin vapun tienoilla. Jos olet parisuhteessa, voit odottaa vakavaa yhteenottoa kumppanisi kanssa. Nyt on aika selvittää myös muutkin mieltäsi painavat ongelmat. Jos sinun on ollut vaikeaa tehdä suunnanmuutoksia, tulet nyt saamaan voimaa yllättävältä taholta. Suurin muutos tapahtuu toukokuun alussa, jolloin kohtaat elämääsi muuttavia ihmisiä. Yksi heistä saattaa olla erityisen merkityksellinen.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Elät sisäisen rauhan jaksoa, jolloin oikeudenmukaisuuden ja kauneuden teemat ovat etusijalla. Monet ihmissuhteesi saavat syvempiä sävyjä, ja arvostat läheisiäsi uudella tavalla. Töissä ei suju yhtä leppoisasti, mutta jaksat siellä jylläävät ikävät energiat, kun yksityiselämässäsi menee hyvin. Olet aiemmin jänistänyt, miten asettua uusiin uomiin, mutta tänä keväänä on sinun hetkesi sinetöidä monta avoinna olevaa tärkeää päätöstä. Unohda siis tekosyyt muutosmahdollisuuden edessä.

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Itsetuntosi on noussut alkutalvesta lähtien, ja seuraukset alkavat nyt näkyä monella tavalla. Tulet vihdoin ulos kuorestasi ja sinulla riittää kysyntää! Ihmissuhteissa kallistut luottamaan vahvasti kohtaloon. Jos olet voittanut omat psykologiset haasteesi parisuhteeseen liittyen, on tie edessäsi avoin. Ymmärrät, ettet voi enää syyttää vain toista siitä, että olet tyytymätön arjen kulkuun. Koska energiatasosi on vahva, voisit nyt oikaista töissäkin pari mutkaa suoraksi. Suoraan puhumisella on tällä kertaa arvokkaammat seuraukset kuin vaikenemisella.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Nyt ei ole kevytmielisen elon aika. Jos olet laittamassa lusikoita jakoon, muista, että on raskasta kohdata eron kautta myös oma varjonsa. Ne asiat, jotka muissa ärsyttävät sinua, saattavat olla heijastuma omasta peilikuvastasi. Vaikka totuus saattaakin tuntua tuskalliselta, luota siihen, että sen kohtaaminen auttaa sinua sisäisen viisautesi löytämisessä. Onneksi kuukauteen mahtuu iloisiakin asioita. Töissä saat kiitosta tai bonusansioita. Taloudellisesti kevät on erittäin voitokasta aikaa.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Harmonian ja sovun löytäminen etenkin perheenjäsentesi kanssa vei huhtikuussa ison osan huomiostasi. Alat pohtia, tarvitsetko enemmän yksityistä tilaa löytääksesi tasapainon myös omassa elämässäsi. Saat huomata, että vaistosi ovat kuljettaneet sinua oikeaan suuntaan jo pidempään tiettyjen ihmisten suhteen. Jos sinulla on salaisuuksia, jotka ovat olleet ihmissuhteissasi jarruna, lakaise ne tieltä pois – se tapahtuu puhumalla totta. Faktojen sanominen toki kirpaisee, mutta sanat eivät tässä tilanteessa tapa ketään. Sen sijaa tilanteiden pitäisi työ- ja talousasioissasi olla kelvolliset.

Lue täältä skorpionin päivähoroskooppi.

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Olet sokea keväälle ja työskentelet kaiken liikenevän ajan omaa terveyttäsikin uhmaten. Alat onneksi vapun jälkeen pohtia, miten voisit nauttia oikeasta elämästä muutenkin kuin vain kerryttämällä taloudellista pääomaasi. Saatat käydä läpi kamppailuja rakastavien luonteenpiirteidesi ja kunnianhimoisuutesi välillä. Toisaalta haluaisit viettää enemmän aikaa yksinäsi sisäisen rauhasi säilyttämiseksi, mutta onneksi sosiaalinen luonteesi vetää sinut ulkoilmaan. Sinkuille olisikin tarjolla joko vappu- tai ainakin helluntaiheila.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1.

Liiallisen jyrkkyyden välttäminen on nyt tärkeää. Joudut harkitsemaan sanomisiasi entistä tarkemmin ja opettelemaan kompromissien tekemistä, jotta säilyttäisit hyvän yhteyden rakkaimpiisi. Sinulla on edelleen oikeus vahvoihin mielipiteisiisi, eikä sinun pidä jättää käyttämättä itsepäistä tahtotilaasi. Olet haaveillut työhön liittyvästä tilaisuudesta jo kauan, ja nyt unelman on aika toteutua. Siihen tosin liittyy muutamia ehtoja, joista joudut periaatteittesi puolesta tinkimään. Usko tai älä, se koituu onneksesi.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Positiivisuutesi ja elämänilosi ovat piirteitä, joista sinut tunnetaan ja joiden vuoksi sinua kovasti rakastetaan. Oman muutoksesi kannalta olennaista on, että opit hyötymään oikeasta ajoituksesta, kun sinun pitää saada totuus kuuluville. Opit kevään aikana avautumaan myös rakkaillesi ja kertomaan heille haaveistasi.  Töissä on turhan paljon kitkaa ja horoskooppisi suosittelee, että pysyt mahdollisimman kaukana siellä jylläävistä kuppikunnista. Myös taloutesi vaatii hienosäätöä, jotta saisit kesällä ansaitsemasi loman kaikilla lisukkeilla.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.-20.3.

Rakkaus tulee väistämättäkin olemaan kevään aikana suuressa roolissa, halusit tai et. Ehkä olet jo valmiiksi hyvin voimakkaassa ihmissuhteessa, jossa voit paljastaa kaikki tunteesi. Jos olet sinkku, ystävyyssuhteesi ovat suuri voimavarasi pohtiessasi tuntemuksiasi. Keväällä on oikea aika vapauttaa lapsenomainen puolesi ja siirtää huomisesta murehtiminen tuonnemmaksi. Töiden suhteen menet jälleen kerran sieltä, missä aita on matalin ja työaikaa vähiten. Pidemmän päälle se käy kukkarollesi ja syö kunnianhimoasi.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

TOUKOKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Kevään alku lupaa romantiikkaa ja mielihyvää. Sinkkujen elämään saapunut rakkaus aiheuttaa kysymysmerkkejä, mutta se kuuluu kaikkien suhteiden alkuun. Kyse ei ole kuitenkaan siitä, ettetkö olisi korviasi myöten rakastunut. Vakiintuneet pohtivat puolestaan, miksi suhde tuntuu niin arkipäiväseltä. Padot alkavat murtua kesän kynnyksellä, joten luvassa on myrskyisiä viikkoja. Kun toukokuu koittaa, joudut todennäköisesti tekemään valintoja myös työn puolesta. Joskus on hyväksyttävä, ettei paluuta menneeseen hyvään aikaan enää ole.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

 

laatinut Anne Pennanen
kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä