Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uusi ELLE on kaupoissa – 5 syytä lukea se!

10.04.2019

JVG:n Jaren ja Villen avoin haastattelu, säihkyvä juhlatyyli ja hurmaavat vegekakut – päätoimittaja Taina Risto vinkkaa toukokuun ELLEn parhaat tärpit.

1. Iso sen olla pitää!

Muodikkain sormus on muhkean suuri, ja niitä pujotetaan sormeen tuplasti. Poimi lisää kevään kuumimman korutrendin vinkkejä lehdestä!

2. Jare ja Ville puhuvat parisuhteista

JVG:n supersuosittu parivaljakko Jare ja Ville antoivat rehellisen haastattelun ELLElle ja puhuvat muun muassa terapiasta, tyttöystävistään ja suorituspaineista seksissä.

3. Nyt juhlitaan paljeteissa

Juhlatyylissä riittää paljetteja, hopeaa ja säihkettä. Stylisti Sofia Oksanen yhdisti juhlatyyliin buutseja ja farkkutakkeja.

4. Kosmetiikkaa, joka muuttaa elämäsi

Monilla on oma salainen ihonhoidon lempituotteensa, jota ilman ei voi elää. ELLEn kauneustiimi paljastaa omansa. Esimerkiksi ELLEn bloggaaja Didem Özgün ei pärjäisi ilman ranskalaisen luonnonkosmetiikkabrändi Patykan yöseerumia.

5. Juhlien vetonaula: vegekakku

Innostuimme Marita Erikssonin gluteenittomista ja vegaanisista resepteistä niin paljon, että halusimme niitä jokaiseen numeroon. Uudessa ELLEssä annamme kolmen ihanan täytekakun ohjeet. Kaikissa on sama kakkupohja, mutta täytteet yllättävät!

Tilaa Elle

Seuraa Elleä