Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kiilto kuriin! Ellen testissä irtopuuterit

04.05.2018

Irtopuuteri on viimeistellyn meikkipohjan salaisuus. Testissämme toisistaan ottavat mittaa viisi huipputuotetta.

Irtopuuterit sopivat trendikkääseen baking-tekniikaan. Siinä silmien alle levitetyn peitevoiteen päälle pakataan runsas kerros puuteria, joka pyyhitään muutaman minuutin päästä pois. Tämä estää peitevoiteen karkailua silmien alla oleviin
uurteisiin.

irtopuuteri mac

Vahvaa pitoa: MAC Prep+Prime Finishing Powder. 27 e.

Silkkisen pehmoinen viimeistelypuuteri istuu parhaiten rasvaiselle iholle. Tämä muotinäytösten takahuoneiden suosikki tekee tasaisen ja melko matan lopputuloksen ja pitää öljyisyyden kurissa: meikki pysyy loistavasti kasvoilla koko päivän. Puuteria voi käyttää myös kevyellä kädellä, mutta isommalla määrällä sillä voi kiinnittää vahvat meikkiluomukset vankasti.

Testivoittaja: Sensai Translucent Loose Powder. 51 e.

Pakkauksessa on puuteria tuplaten muihin testituotteisiin verrattuna. Sensai jättää ihon kuulaaksi eikä korosta juonteita, joten se sopii kaiken ikäisille. Kevyt koostumus tekee meikkipohjasta luonnollisen. Mukana tulee muhkea meikkivippa, joka säilyttää muotonsa pesun jälkeenkin. Ylellinen puuteri on ammattilaistasoa, mutta sopii loistavasti myös aloittelevalle meikkaajalle.

Irtopuuteri lumene

Puolimatta pinta: Lumene Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder. 17 e.

Lumene on taituroinut puuterin, joka on samalla laadukas ja edullinen. Se jättää tasaisen kauniin ja puolimatan, läpikuultavan lopputuloksen. Lumenen tuote sopii loistavasti kuivemmallekin iholle, koska se ei takerru kuiviin kohtiin. Puuteri on tuoksuton ja paketoitu merkin uuden, elegantin ilmeen mukaiseen pakkaukseen.

irtopuuteri lavera

Luonnon hehkua: Lavera Fine Loose ­Mineral Powder. 21 e.

Valoa heijastavat pigmentit tuovat hehkua ja tekevät ihosta raikkaan kauniin. Tämän vuoksi Laveran puuteri sopii erityisen hyvin väsyneelle ja kuivalle iholle, mutta epäpuhdaskin iho nauttii tästä talkittomasta puuterista. Tuote on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen varsinkin luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille. Ei ihme, että se on Suomessa Laveran suosituin meikki.

irtopuuteri maybelline

Kirkastava banaani: Maybelline Masterfix Baking + Brightening Loose Powder. 12 e.

Irtopuuteri voi jättää tummemman ihon elottoman harmaaksi. Kokeile silloin kellertävää ”banaanipuuteria”. Maybellinen versio tosin sopii myös vaalealle iholle. Kellertävä puuteri raikastaa silmänalus­ihoa yhdessä peitevoiteen kanssa käytettynä. Tämä puuteri on suunniteltu trendikästä baking-tekniikkaa varten, ja siihen käyttöön se sopii erityisesti nuorelle iholle.

Lue myös:

Miksi meidän kaikkien pitäisi suosia luonnonkosmetiikkaa?

Näin syntyy luonnollinen mutta kestävä meikkipohja

Päivitä juhlalookkisi ja kopioi nämä muotinäytöksistä tutut tyylit

teksti Miia Ezen
kuvat fabian björk ja imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä