Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Testissä parhaat hoitoaineet kuiville ja rasittuneille hiuksille

08.11.2018

Kesä jätti jälkeensä rasittuneet hiukset. Nämä tuotteet tuovat takaisin eloisat latvat.

hoitoaine cutrin

Tehokas yllättäjä: Cutrin Repair ISM Conditioner. 14 e.

Tässä on löytö niille, jotka rakastavat kotivärjäyspakettien hoitoaineita. Koostumus ja tuoksu ovat hyvin samankaltaisia sekä lopputulos upea: hiukset jäävät sileän pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Hiuksista tulee elastisemmat, jolloin ne katkeilevat vähemmän. Merkki on kotimainen ja hoito­aine valmistettu Suomessa.

Arvosana: 5/5

hoitoaine keune

Hemmottelua arkeen: Keune So Pure Recover Treatment. 34 e.

Jos ajatuskin hiusnaamiosta kuulostaa vaivalloiselta, tämä tuote on kuin tehty sinulle: sen vaikutusaika on vain kolme minuuttia. Aromaattiset öljyt ja kasviuutteet tuovat hoitoaineeseen ylellisen tuoksun, mutta samalla myös hoitavat ja ravitsevat hiusta intensiivisesti. Täydellinen tuote erittäin vaurioituneille hiuksille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Arvosana: 4/5

hoitoaine lanza

Hetkessä korjattu: L’anza Keratin Healing Oil Silken Conditioner. 33 e.

Tämä hoitoaine antaa ylivoimaisesti parhaan ensivaikutelman: hiukset ovat heti vahvemmat ja helposti käsiteltävät. Vaikka tuote tekee hiuksista sileämmät, ei se silti latista niitä. Tehon huomaa myös siitä, että pieni määrä riittää. Kaikille hiustyypeille sopiva hoitoaine kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä silkinpehmeät.

Arvosana: 5/5

hoitoaine maria nila

Eläinrakkaille: Maria Nila Structure Repair Conditioner. 27 e.

Ruotsista Suomeen rantautunut hoitoaine on vegaaninen ja eläinkokeeton tuote. Se korjaa vaurioituneita hiuksia ja parantaa samalla hiusvärin kestoa. Se jää kuitenkin jälkeen testiryhmän muista tuotteista: tehoa ei erota tavanomaisesta hoitoaineesta. Kovin vaurioituneet hiukset eivät tästä hyödy, mutta iso plussa eettisyydestä.

Arvosana: 2/5

hoitoaine redken

Pehmeä pää: Redken Extreme Strength Builder Plus Fortifying Mask. 32 e.

Herkulliselta tuoksuvan tehohoidon vaikutusaika on 5–15 minuuttia. Tuote on nappivalinta, jos hiuksissa on paljon korjattavaa: hiukset ovat pehmeät kuin kampaamokäynnin jälkeen! Miinusta siitä, ettei hoito tee hiuksista niin jämäköitä kuin testin parhaat tuotteet. Plussaa siitä, että se sopii myös ohuille ja luonnonkiharoille hiuksille.

Arvosana: 4/5

Vinkki! Huuhtele hiukset kylmällä vedellä hoitoaineen jälkeen. Se silottaa hiussuomut, tekee hiuksista kiiltävämmät ja auttaa säilyttämään hoitoaineen tuoman kosteuden.

Lue myös:

8 syytä käydä miesten kaapilla – näitä tuotteita on jokaisen naisen kokeiltava

10 keinoa kasvattaa pitkät hiukset nopeasti

Ole huoliteltu – 15 tapaa huijata kiirettä

teksti miia ezen
kuvat Isma Valkama ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä