Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näin saat täydelliset kulmakarvat – markettimerkkien 5 parasta

06.12.2017

Testasimme markettimerkkien kulmakarvautuotteet ja löysimme viisi huippulaatuista koostumusta, joilla saat täydelliset kulmakarvat.

Uudenlaista muotoilua: Essence Brow Marker Semi-Permanent. 3,70 e.

Uutuustuote herättää hilpeyttä korostustussia muistuttavalla muodollaan. Kynä on kuitenkin loistotuote, vaikka saakin pientä miinusta hieman punertavasta sävystään. Se on oiva kaveri käsilaukkuun tai uimareissulle: vesi haalistaa sävyä hieman, mutta jäljelle jää kauniin pehmeä sävy, joka pysyy jopa seuraavaan päivään. Terävällä kärjellä on helppo piirtää yksittäisiä karvoja.

Tarkkaa ja luonnollista: Maybelline Brow Precise Micro Pencil. 16 e.

(Toimituksen suosikki!)

Tällä kynällä on helppo tehdä nykytrendin mukaiset, tarkasti muotoillut kulmakarvat, jotka kestävät koko päivän. Millintarkalla kärjellä onnistuu myös yksittäisten karvojen piirtäminen. Kynä ei tarvitse teroitusta, joten väriä ei mene hukkaan. Kaikki valikoimaan kuuluvat kolme sävyä ovat kylmään taittavia ruskeita, jotka tuovat kasvoille luonnollisen ja huolitellun kehyksen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ei pelkkä kulmaväri: IsaDora Perfect Brow Kit Duo Compact Powder. 15 e.

Todellinen monitoimisetti: minipinseteillä siistitään kulmakarvat ja harjalla ne saadaan kauniisti ojoon. Lopuksi lisätään juuri oikean sävyistä puuterimaista väriä. Vaaleampaa sävyä voi lisätä kulman alkuosaan ja tummempaa kulman kaareen. Värit ovat loistavia myös luomiväreinä ja taitavimmat käyttävät niitä myös varjostuksiin.

Pysyvää intensiivisyyttä: L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic. 15 e.

Vahamaisia kulmavärejä on markettien hyllyillä vähän, ja siksi tämä syysuutuus herättää mielenkiinnon. Pysyvyys on huipputasoa eikä ole pelkoa, että se lähtisi urheillessa tai päivän aikana leviämään. Värin saa häivytettyä kauniisti pakkauksen mukana tulevalla tarkalla viistosiveltimellä. Tällä onnistuvat myös intensiivisen tummat kulmakarvat juhlameikin seuraksi.

Loistava sävyvalikoima: NYX Professional Makeup Eyebrow Powder Pencil. 7 e.

Kulmakynä, jonka koostumus on puuterimaisen pehmeä. Aloittelijoiden kannattaa kuitenkin käyttää hellää kättä, ettei lopputulos ole liian vahva. Tummimmat kaunottaret, punapäät ja kaikki muutkin löytävät varmasti oman sävynsä laajasta valikoimasta. Perinteinen kulmakynä kuluu teroittaessa muita testiryhmän jäseniä nopeammin.

Vinkki: Kuluuko kulmatuote päivän aikana pois? Kokeile vahamaista väriä. Voit myös kiinnittää kulmakynän toisella, puuterimaisella tuotteella – ja väri pysyy koko päivän.

Lue myös:

Microblading vie kulmat aivat uudelle tasolle

Sara Soulié: ”Vihasin ranskalaisia kulmakarvojani”

Hanki nämä siveltimet, etkä pety!

teksti Miia Ezen
Kuvat imaxtree ja Fabian björk.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä