Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tämä talven it-pipo on muhkea ja värikäs – valitsimme parhaat

15.12.2017

It-myssy on talvivastine trendiaurinkolaseille: sopii kaikille ja päivittää tutun luottoasun hetkessä ajankohtaiseksi. Tänä talvena pipo valitaan mahdollisimman muhkeana ja värikkäänä.

Ongelmana sähköistyvä tukka? Vaihda keinokuitumyssy luonnonmateriaalista valmistettuun versioon. Se on myös lämpimämpi ja siksi paras valinta talvipakkasille.

Luonnonkuitupipo on akryylimyssyä lämpimämpi ja siksi paras valinta talvipakkasille. Pehmeästä alpakkasekoitteesta valmistettua pipoa saa myös vaaleansinisenä. 70 e, Filippa K (oranssi).

It-pipo on talvivastine merkkiaurinkolaseille: sopii kaikille ja osoittaa heti, että olet kartalla. Acne Studiosin Pansy-ribbineulepipo on katutyylikasvojen suosikki. 120 e, Acne Studios (keltainen).

Pieni määrä mohairia luo neulokseen pehmeän pinnan. 25 e, & Other Stories (sininen).

Pörröisestä alpakka-villasekoitteesta valmistettua pipoa on saatavilla myös hiirenharmaana. 40 e, Samsøe & Samsøe (punainen).

Hittipipon kaava: leveä käännetaitos + pastelliväritys. Piecesin pipo on valmistettu alpakka-villasekoitteesta. 20 e, Pieces (vaaleanpunainen).

Ongelmana sähköistyvä tukka? Vaihda keinokuitumyssy luonnonmateriaalista valmistettuun pipoon. Weekdayn villapipo on 95 % villaa ja 5 % elastaania. 25 e, Weekday (meleerattu vaaleanpunainen).

Jos pipo ärsyttää päänahkaa, voi syypää olla liian pitkässä pesuvälissä. Useimmat villapipot suositellaan pestäväksi käsin viileässä vedessä. FWSS-merkin myssy on valmistettu mohairsekoitteesta. 59 e, FWSS (purppura).

Kuiva tukka sähköistyy herkimmin pipon alla, joten lisää tehokosteuttava hoitoaine hiusrutiineihisi ainakin talven ajaksi. Vaihda myös sähköisyyttä lisäävä muoviharja luonnonharjakseen. 10 e, Gina Tricot (harmaa).

Lue myös:

10 askelta työpukeutumisen mestariksi

Kasmir: ”Kalju toi itsevarmuusbuustin”

10 tyylioivallusta pariisittarilta – kopio itsellesi uusi pariisi-tyyli

 

Teksti
Kuva Kuvat valmistajat ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä