Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tältä näyttää Heidi Klumin Lidlille suunnittelema juhlamallisto

01.12.2017

Valmistaudu jonoihin tulevana maanantaina, kun Heidi Klumin ja Lidlin toinen yhteistyömallisto saapuu kauppoihin 4.12. Treffasimme Heidin New Yorkissa ja valitsimme lempituotteemme juhlamallistosta.

Paras pienen budjetin tyylivinkkisi?

”Unohda säännöt ja tartu niihin juttuihin, jotka täydentävät fiilistäsi ja persoonallisuuttasi. Onneksi on olemassa Lidlin kaltaisia merkkejä, jotka voivat tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan. Se on yksi niistä asioista, jonka vuoksi alunperin aloitin yhteistyön Lidlin kanssa. Muodin pitäisi olla hauskaa ja kaikkien täytyisi pystyä nauttimaan siitä.”

Miten säilytät tasapainon työn ja perhe-elämän välillä?

”Vapaapäivinäni pyrin viettämään mahdollisimman paljon aikaa lasteni kanssa. Erityisesti vanhin tyttäreni tykkää käydä shoppailemassa. Katsomme myös joitain tv-sarjoja yhdessä. Lapseni rakastavat America’s got talent -kykyohjelmaa.”

Mikä on ollut paras saamasi uraneuvo?

”Sinun pitää pystyä katsomaan peiliin ja olemaan tyytyväinen näkemääsi. Ja jos et ole, jonkun täytyy muuttua, olipa kyseessä sitten persoonallisuuteen, elämäntapaan, tyyliin tai uraan liittyvät asiat.”

Valitsimme suosikkimme #LETSCELEBRATE -mallistosta:

1. Paljettitrendi nostaa päätään aina tähän aikaan vuodesta ja jo pieni määrä kimallusta nostaa asun juhlakerrointa. Hillityn tyylin ystävä valitsee paljettitopin ja vilauttaa sitä vain vähän jakun tai paksun neuletakin alta. Muista: paljettivaate näyttää parhaalta, kun siinä on liikkumavaraa. Valitse siis aavistuksen väljä koko. Paljettitoppi 13,99 e.

2. Sametti on pikkujoulukauden ykkösmateriaali. Se on lämmin ja mukava päällä ja saa asun näyttämään heti arvokkaammalta. Ennustammekin, että tämä bleiseri myydään loppuun ensimmäisten joukossa. Jakku 24,99 e.

3. Hyvin laskeutuva spagettitoppi on juhlakauden monikäyttöisimpiä vaatekappaleita. Kokeile sitä kynähameen kaverina, silkkijakun parina tai pue topin alle poolo. Tässä topissa ihastuttaa myös sen trendikäs, millennial pinkiksi nimetty murretun pinkki sävy. Spagettitoppi 7,99 e.

4. Kohtele kimaltelevaa neuletakkia kuten jakkua: pue se lyhyen mekon päällä tai kokeile sitä töissä farkkujen ja valkoisen kauluspaidan päällä. Neuletakki 16,99 e.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä