Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Syksyn ihanat meikkitrendit: Neonsiivet, voimahuulet ja glitterluomet

03.09.2018

Värit esiin ja suti käteen! Syksyn tullen on taas koko meikkipaletille käyttöä.

1. Naturalisti

Luonnollisen lookinkin eteen täytyy nähdä vähän vaivaa: Valitse meikkivoiteeksi jokin ohut ja nestemäinen ja meikkaa valokynällä piiloon tummat silmänaluset. Harjaa kulmat ojennukseen ja taputtele huulille puna sormin.

2. Mustanaamio

Utuinen smokey eye -lookki kevenee, kun lisäät luomille lopuksi hieman kiiltoa. Pitkään jatkuneen mattahuulipunatrendin jälkeen myös kiiltävät huulet näyttävät jälleen freeseiltä.

3. Neonsiipi

Säväyttävä katse syntyy, kun luomiin ja ripsiin on levitetty samaa väriä. Kokeile sähkönsinisen lisäksi myös kirkkaankeltaista tai neonvihreää.

4. Voimahuuli

Syksyn simppelein trendimeikki syntyy punaamalla huulet. Kokeile mitä tahansa voimakasta punaisen sävyä ja pidä muu ehostus kevyenä.

5. Glitteristi

Kulmaluulle kiipeävä glitterlook on täydellinen iltarientoihin, mutta arjen diskokuningatar levittää kimalletta liikkuvalle luomelle myös tavallisena työpäivänä.

Lue myös:

Näin syntyy luonnollinen mutta kestävä meikkipohja

Trendinä meikitön meikki – neljä askelta virheettömään ihoon

Näin syntyy viimeistelty juhlameikki – Ellen toimitus paljastaa luottotuotteensa

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä