Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Suomalaisstailisti puki Jared Leton Suomi-muotiin

27.04.2018

Helsinkiläisstailisti, Elleä avustava Suzanna Gembege stailasi Jared Leton keikka-asuiksi Rolf Ekrothin ja Sasu Kaupin vaatteita.

Helsinkiläinen stailisti Suzanna Gembege, 27, päätyi pukemaan Jared Leton tämän 30 Seconds to Mars -yhtyeen keikalle. Yhtye keikkaili Helsingissä keskiviikkona 25.4. ja saapui Helsinkiin edellisenä päivänä. Ellen avustajiin lukeutuva Gembege on aiemmin stailannut muun muassa editoriaaleja ja tällä hetkellä myynnissä olevan Suomen Ellen kannen.

Jared Leton yllä nähtiin muun muassa suunnittelija Rolf Ekrothin asuja. Niistä näyttävin oli valkoinen viitta, jonka Ekroth on suunnitellut yhteistyössä Haltin kanssa. Leton yllä nähtiin myös muita Ekrothin asuja ja Sasu Kaupin suunnittelema lippis. Ekrothin asut lennätettiin seuraavana päivänä Ranskaan Hyèresin muotikilpailuun.

”Halusin valita keikka-asuiksi nimenomaan nousevia tai taiteellisia suunnittelijoita. Esimerkiksi Aalto-yliopistosta valmistuneilla suunnittelijoilla on esiintymisasuiksi sopivia näyttäviä vaatteita”, Gembege kertoo.

Jared Leton yllä nähtiin neljä asua, jotka Guccin housuja ja kenkiä lukuun ottamatta olivat kaikki kotimaisten suunnittelijoiden mallistoista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

”Kokeilimme myös muiden suomalaissuunnittelijoiden asuja, mutta ne eivät tällä kertaa päätyneet esiintymisasuiksi”, Gembege kertoo.

 

Lue myös:

Suomi-muodin suurimmat trendit – katso stailistin kuusi täsmävinkkiä

Tässä ne ovat: täydelliset farkut + 4 stailistin tärppiä sovituskoppiin

Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää kevään 2018 trendeistä!

 

 

teksti Anni Nissi
kuvat Lehtikuva ja maxwell aurelien
Tilaa Elle

Seuraa Elleä