Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Avaimet stressittömään jouluaattoon

11.12.2018

Herkkuja notkuva ruokapöytä ja rakkaiden seura luovat joulun tunnelman. Pisteenä iin päällä säihkyy jouluaterialle puettava juhla-asu.

Joulun kruunaa ihana ateria kauniisti katetun joulupöydän ääressä – silloin on aikaa nauttia herkullisesta ruoasta, hyvästä juomasta ja rakkaasta seurasta. Myös Zalando kutsui joukon vaikuttajia joulukattauksen äärelle rennon yhdessäolon merkeissä. Kurkkaa videolta, kuinka Julia Toivola tuo jouluherkuissaan yhteen uutta ja perinteistä.

Jokainen joulu on erilainen. Ehkä tämän vuoden joulupöydän kokeellisesta herkusta syntyy tulevien vuosien hitti! Löytyipä joulupöydästäsi ja kuusen oksilta joko perinteistä tai viime vuosien uutuuksia, kiireettömyys ei mene muodista koskaan. Aaton koittaessa unohda siis aikataulut, valitse ylle tyylikkäin oloasusi ja anna aikaa läheisille.

Kokosimme yhteen myös muutaman juhla-asun sitä silmällä pitäen, kun haluat vaihtaa oloasusi ykkösiin.

1. Aattoillan emäntä säihkyy punaisessa

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Keepsake Romance Gown -iltapuku, 204,95 €.

Pieces Pcleeza Earrings Key -korvakorut, 14,95 €.

2. Mies pukeutuu samettiin ja kiiltonahkaan

Benetton-kangashousut, 64,95 €.

New Look Henderson Loafer -puvunkengät, 37,95 €.

3. Valkoiset nilkkurit terävöittävät asun

Day Birger et Mikkelsen Carol -maksimekko, 259,95 €.

River Island -nilkkurit, 64,95 €.

Ovatko valmistelut vielä kesken ja etsit inspiraatiota lahjoihin? Zalandon jouluosiosta löydät apua niin asu- kuin lahjaongelmiin.

Rentouttavaa joulua!

Tilaa Elle

Seuraa Elleä