Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Trikoissa toimistolle – 5 x sporttimuodin parhaat

19.10.2018

Treenilookissa viihdytään myös punttisalin ja tanssistudion ulkopuolella. Valitsimme Zalandon juhlavuoden kunniaksi luodusta Puma-yhteistyömallistosta suosikit, jotka näyttävät sporttimuodin uuden suunnan.

Treenikamoissa toimistolle? Todellakin! Kasarihenkinen sporttimuoti näkyy salilla, kaduilla ja palavereissa. Euroopan suurin muodin verkkokauppa Zalando juhlii 10-vuotista taivaltaan eksklusiivisilla mallistoilla, joista Puman suunnittelemaa tähdittää Cara Delevingne. Hiihtareita, hupparibodyja ja kahisevia tuulihousuja vilisevän malliston väriskaala ihastuttaa mukavuudenhaluista pukeutujaa. Yhteistyömallistoa pääsee shoppailemaan ainoastaan Zalandon sivuilta, alle poimimme parhaat palat.

 

1. Kevyt askel Muse-tennareilla

Muse-tennarit näyttävät suunnan Zalandon Puma-yhteistyömallistolle. Valkoiset street style -tennarit sopivat niin kadulle kuin tanssitreeneihin. Naisellisissa tossuissa on asennetta eikä tyylistä tarvitse tinkiä.

MUSE EXCLUSIVE, 94,95 €.

CHASE BODYSUIT, 54,95 €.

CHASE BAGGY SWEATPANTS, 64,95 €.

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

2. Trikoiden uusi ulottuvuus

Hiihtareita nähtiin tyyliniekkojen jaloissa jo tovi sitten ja nyt treenitrikootkin ovat saaneet kumilenksut lahkeisiinsa. Hiihtarimallisten trikoiden materiaali on ihanaa joustinneulosta. Minimalisti valitsee trikoot violetin sijaan mustina.

CHASE LEGGINGS, 39,95 €.

CHASE CROP, 39,95 €.

MUSE EXCLUSIVE, 94,95 €.

 

3. Rennosti bodysuitissa

Tässä trikoobodyssa vastaantulijoiden katseet kääntävät rento huppu ja pitkät hihat. Rokkaa tätä yläosaa tanssisalilla tai viikonlopun brunssilla.

CHASE BODYSUIT, 54,95 €.

MUSE EXCLUSIVE, 94,95 €.

 

4. Poolokaulustrendi iskee sporttimuotiin

Poolokaulus on yksi syystyylin kulmakivistä ja sama teema toistuu myös treenivaatteissa. Valitse pätkäisty lyhyt toppi joko mustana tai sähäkkänä limenkeltaisena.

CHASE CROP, 39,95 €.

CHASE LEGGINGS, 39,95 €.

MUSE EXCLUSIVE, 94,95 €.

 

5. Verkkarigame strong

Tuulihousuissa katse kiinnittyy lahkeisiin, joita piristää resori. Raikkaan valkoisissa housuissa matka taittuu töihin tai salille. Mallisto tarjoaa rennot housut myös collegeversiona.

CHASE BAGGY WOVEN PANTS, 64,95 €.

CHASE LS CROPED TOP, 47,95 €.

MUSE EXCLUSIVE, 94,95 €.

 

Lue myös:

Zalando 10 vuotta: näin start-upista kasvoi muodin jättiläinen

Tilaa Elle

Seuraa Elleä