Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kampaaja Sanni Syd paljastaa kikat, joilla muotinäytösten täydelliset kampaukset syntyvät

29.10.2018

Hittiharja, kulttifööni ja näytöslavojen suosituin rakennesuihke – muotiviikkokonkari Sanni Syd vinkkaa välineet, joita ilman kampaaja ei pärjää muotinäytösten takahuoneissa.

sanni syd Sanni Syd on työskennellyt Pariisin ja Milanon muotiviikoilla kampaajaguru Sam McKnightin tiimissä viimeiset kuusi vuotta. Hän on myös tehnyt hiuksia Chanelin, Balmainin ja Dries Van Notenin näytöksissä.[/caption]

 

”Tällä hetkellä on kaksi hiusmallia ylitse muiden: luonnontaipuisa, freesi skandi-look tai Los Angeles -tyylinen ysäripolkka. Puolipitkien long bob -mallien aika alkaa olla ohi.”

 

1. Pehmokäsittely

Mallien hiusten työstäminen alkaa lähes aina föönauk­sella, tehdään niihin sitten kampaus tai ei. Föönillä on valtava vaikutus siihen, miltä hiukset näyttävät ja tuntuvat. Muotiviikoilla työskennellessä hiustenkuivaajan on oltava tehokas, hellävarainen ja niin pieni, että se kulkee kätevästi mukana. Tämän hetken kulttifööni on Dyson. Se tekee paljon muutakin kuin vain kuivaa: hiukset jäävät pehmeiksi ja sileiksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Dyson Supersonic -hiustenkuivaaja, 399 e.

2. Hittiharja

Malleilla on usein takkuuntuvat latvat hiusten runsaan käsittelyn jäljiltä. Mason Pearsonin harjat selvittävät hiukset repimättä, ja niiden avulla föönatut hiukset tuntuvat tuuheilta. Monet mallit eivät edes anna hiuksiaan harjattavan muilla harjoilla, joten hankinta on pakollinen, jos kampaaja haluaa työskennellä näytöksissä. Laatusarjaan kuuluu erilaisilla harjaksilla varustettuja harjoja.

Mason Pearson -hiusharjat, 100–170 e.

3. Kulttituotteet

Föönauksen lisäksi hiusten tekstuuriin vaikuttaa niihin käytetyt tuotteet. Työskentelen muotiviikoilla Sam McKnightin tiimissä, ja käytämme hänen luomaansa muotoilusarjaa. Cool Girl -rakennesuihke on todennäköisesti näytöslavoilla eniten käytetty tuote, josta on tullut aikamoinen it-tuote myös näytösten ulkopuolella. Se tekee hiuksiin kuivaa rakennetta ja eroteltavuutta. Lazy Girl -kuivashampoo taas jättää hiukset freesin ilmaviksi.

Hair by Sam McKnight Cool Girl -rakennesuihke, 29 e, ja Lazy Girl -kuivashampoo, 22 e.

Lue myös:

Hyvästi huono hiuspäivä! 10 hiusniksiä, joita kannattaa kokeilla

Helpot kampaukset pitkille hiuksille – 5 ihanaa ideaa!

10 keinoa kasvattaa pitkät hiukset nopeasti

teksti anni nissi
kuvat fabian björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä