Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hittidrinkit: Omenasiiderisangria, verigreippimargarita ja granaattiomenamimosa

02.12.2019

Yllätä ystäväsi loppuvuoden juhlissa klassikko-drinksujen päivitetyillä versioilla. Valmista kerralla kannullinen, tarjoile lasilliset brunssilla tai järjestä etkojen drinkkikoulu.

Kanelinen omenasiideri-sangria on oiva viileä vaihtoehto glögille.[/caption]

Omenasiiderisangria

kannullinen

7 1/2 dl hedelmäistä punaviiniä

7–10 dl omenasiideriä

4 cl calvadosta

2 omenaa lohkottuina

3 kanelitankoa

3 rkl kookossokeria

ripaus kardemummaa

Tarjoiluun

jäitä

syötäväksi kasvatetun talviyrtin versoja

1. Pilko omenat lohkoiksi ja laita ne kannun pohjalle.

2. Lisää kannuun loput ainekset ja sekoita hyvin.

3. Laita juomakannu jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.

4. Juuri ennen tarjoilua lisää kannuun jäitä ja sekoita hyvin.

5. Halutessasi koristele lasiin kaadettu drinkki talviyrtin versolla

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hyödynnä sitrussesonki ja kokeile margaritan pohjaksi verigreipin sijaan veriappelsiinia.

Verigreippimargarita

lasillinen

8 cl tuorepuristettua

verigreippimehua

4 cl tequilaa

2 cl tuorepuristettua limen mehua

2 cl Cointreau-appelsiini-likööriä

1 tl agavesiirappia

ripaus Bourbon-vaniljajauhetta

Tarjoiluun

ruususuolaa

jäitä

salvianlehtiä

kohmeisia marjoja

kuivattuja limensiivuja

1. Kostuta lasin reuna limesiivulla.

2. Pyöräytä lasin reuna ruususuolassa.

3. Lisää kaikki juoma-ainekset lasiin ja sekoita hyvin.

4. Täytä lasi jäillä ja koristele salvialla, marjoilla ja kuivatulla limellä.

Jäiset granaattiomenan siemenet näyttävät kauniilta ja pitävät juoman viileänä pidempään.

Granaattiomenamimosa

lasillinen

1/2 dl granaattiomenamehua

1/2 dl samppanjaa tai kuohuviiniä

Tarjoiluun

jäisiä granaattiomenan siemeniä

jäämurskaa

rosmariinin verso

1. Laita lasin pohjalle granaattiomenan siemeniä, jäämurskaa ja rosmariinin verso.

2. Kaada päälle granaattiomenamehu.

3. Viimeistele drinkki lisäämällä samppanja tai kuohuviini.

Marita Eriksson, 35, pitää kasvipohjaiseen ruokaan, aamupaloihin ja herkkuihin erikoistunutta Instagram-tiliä nimeltä @myblissktchn.

Lue myös:

Mitä ovat seuraavat juomatrendit, baarimestari Moona Janhunen?

Smurffilatte, punajuurilatte ja suklaalatte – 3 herkullista vaihtoehtoa kahville

reseptit ja kuvat marita eriksson
Tilaa Elle

Seuraa Elleä