Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Taste of Helsinki on vuoden herkullisin festari – listasimme tapahtuman kohokohdat

25.05.2018

Töölönlahden puisto muuttuu herkuttelijoiden keitaaksi, kun Taste of Helsinki avaa porttinsa 14.6.2018. Tämänvuotinen tapahtuma heijastaa Helsingin elinvoimaista gourmetruokakulttuuria, ja kiinnostavia workshoppeja on tarjolla myös drinkkien ja viskin ystäville.

Taste of Helsinki on luonut nahkansa, ja kesäkuussa yleisön eteen marssitetaan kokonaan uudistettu ravintolakattaus. Ruokatapahtumassa on tuttuun tapaan tarjolla ruoka-annosten kanssa yhteensopivia viinejä, samppanjaa ja erikoisoluita. Uutuutena löytyy cocktailbaari sekä olohuonemainen viskibaari. Ginit, viskit ja alkoholittomat drinkit kasvattavat suosiotaan jatkuvasti. Nelipäiväisen tapahtuman oheisohjelma sisältää muun muassa juomatastingeja sekä suositun kokkikoulun.

6 x Taste of Helsinki – älä missaa näitä!

1. Kokkikoulu

”Electrolux Chef’s Secrets -kokkikoulussa pääsee itse valmistamaan ruokaa Suomen Kokkimaajoukkueen avustamana. Kokkikoulu on yksi suosituimmista ohjelmanumeroista, ja ilmoittautumisen kanssa kannattaa todella kiirehtiä – paikkoja on rajoitetusti.” – Mira MacNamara, tapahtuman perustaja, arkkitehti

2. Viinipaviljonki

”Olemme erittäin ylpeitä viinipaviljongistamme, jossa viisi eri viinimaahantuojaa esittelevät kukin 15 viiniä, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen annosten kanssa. Kyseessä on paras viinivalikoima kaikista Suomen ruokatapahtumista!” Barry MacNamara, tapahtuman perustaja

3. Upeat ravintolat

”Kiinnostavinta Taste of Helsingissä tänä vuonna on ehdottomasti ravintolakattaus, joka edustaa ensimmäistä kertaa tosi vahvasti Helsingin tämänhetkistä ravintolabuumia.” – Hanna Hurtta, ruokabloggaaja

4. Kupliva samppanjabaari

Lasillinen samppanjaa on ihana tapa käynnistää Taste of Helsinki -elämys. Laurent-Perrier vastaa tänä vuonna kuplista laseissa. Talon samppanjana on La Cuvée, ja toinen hyvä valinta on Cuvée Rosé, jonka 50-vuotisjuhlaa vietetään tänä vuonna. Laurent-Perrier järjestää lisäksi alueen maistelupaviljongissa samppanjatastingeja, joihin saa ostaa lippuja erikseen.

5. Drinkkibaarin tarjonta

Drinkkien ystäviä hemmotellaan tänä vuonna Taste of Helsingissä. Tapahtuma-alueelta löytyy cocktailbaari, joka tarjoaa viimeisimmät juomasekoitukset, sekä elegantti viskilounge, jossa pääsee sukeltamaan skottiviskien maailmaan. Tarjolla on myös harvinaisempia viskilaatuja.

6. Panimotuotteet

Jos nautit ruuan kanssa mieluiten oluita tai siideriä, kannattaa suunnata kohti Sinebrychoffin paviljonkia. Olutvalikoimassa on tarjolla viimeisimpiä trendejä, kuten hapanolutta.

Ellen toimituksen suosikit Taste of Helsingissä

”Aion maistaa Ragun luomukaritsamakkaraa, koska pidän lampaanlihasta. Garden by Olon yuzu-marinoitu siika on luultavasti minun makuuni, koska olen happamien sitrusmarinadien ystävä.” – Taina Risto, päätoimittaja

”Garden by Olon ryppylimetin ja kuusen yhdistelmä kuulostaa jo niin mielenkiintoiselta, että pakko testata!  Viski-workshopissa toivoisin oppivani tekemään Piukat Paikat -leffasta tutun Manhattanin oikeaoppisesti.” – Janne Viikamo, Art Director

”Sky Ounasvaaran herkkutatti-kinuski suklaan ja puolukan kera kuulostaa niin jännältä, että sitä on pakko kokeilla. Ja jos vielä jää jälkkärihammasta kolottamaan, niin Ragun metsämansikkajäätelö vie ajatukset takuulla kesään.” – Jaana Forsberg, tuottaja

”Testaan ainakin kantapaikkani Winon annoksen, joka sisältää kauden kasviksia, savustettua perunaa ja lipstikkaa. Myös drinkkien teko houkuttelee: vihdoinkin mahdollisuus laajentaa cocktailosaamistani gt:tä pidemmälle.” – Anni Nissi, toimituspäällikkö

”Nostalgiset maut uudella otteella houkuttelevat, joten aion maistaa Esperanto-ravintolan kanannahkaa ja hunajaa sisältävän annoksen. Sen kanssa kokeilen tarjolla olevia uusia oluita.” – Fabian Björk, valokuvaaja

”Tapanani on osallistua Taste of Helsingin illalliskattaukseen ja kiikarissa ovat ainakin Chapterin turska sekä Latvan siikaceviche. Annosten kanssa maistuu valkoviini, myöhemmin illalla skoolaan samppanjalla.” – Henna Manninen, kaupallinen tuottaja

TASTE OF HELSINKI 14.–17. kesäkuuta 2018 Töölönlahden puistossa, Finlandia-talon takana. Katso kaikki menut osoitteesta tasteofhelsinki.fi

 

Osallistu kilpailuun:

Tilaa Elle

Seuraa Elleä