Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Porvoon parhaat kahvilat – joko olet käynyt näissä?

30.08.2019

Mistä apu suklaanhimoon ja mistä parhaat gelatot? ELLE listasi runebergintorttujen kotikaupungin houkuttelevimmat kahvilat.

Porvoo on täynnä persoonallisia kahviloita, joiden tunnelma ja laadukkaat tarjoilut saavat tilaamaan santsikupin jos toisenkin. Kahvilakierros kannattaa aloittaa Vanhan Porvoon tunnelmallisilta kaduilta.Porvoon parhaat kahvilat Glassikko

Porvoon vierailujen klassikko: Vanhan Porvoon Glassikko

Glassikko hiljentää paitsi kahvihampaan kolotuksen myös kurnivan vatsan: kahvilan tarjoamat herkulliset lounaat ovat keränneet suosiota paikallisten keskuudessa. Viikonloppuisin katettuna on monipuolinen brunssipöytä, joka sisältää salaatteja, leipiä, puuroja ja ihanaa jäätelöä.

Osoite: Kirkkotori 7

POrvoo

Suklaata, suklaata ja suklaata: PetriS Chocolate Room

Ihanasta suklaakahvilasta Vanhassa Porvoossa löydät laajimman suklaisen valikoiman: kakkuja, keksejä ja konvehteja on myös kotiin ostettavaksi. Koska kyse on Porvoosta, suosittelemme tietenkin myös runebergintorttuja, joita on tarjolla vuoden jokaisena päivänä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Osoite: Jokikatu 16

Musiikkia ja paikan päällä paahdettua kahvia: Porvoon Paahtimo Bar & Cafe

Porvoon Paahtimo tarjoaa laajaa laajan kahvi- ja kahvijuomavalikoiman. Paahtimo sijaitsee joen rannalla, joten visiitti onnistuu mainiosti veneelläkin. Iltaa voi istua pidempäänkin huolella valitun olutvalikoiman ja vitriinin tarjoilujen voimin. Mahdolliset tunnelmalliset live-esitykset ja tapahtumat kannattaa tsekata etukäteen kahvilan Facebook-feedistä.

Osoite: Mannerheiminkatu 2

Vieraaksi 1700-luvun romantiikkaan: Tee- ja kahvihuone Helmi

Suloinen kahvila jakautuu kolmeen romanttiseen ja yksilöllisesti sisustettuun huoneeseen, jotka ovat nimiltään Romanov-, Rokokoo- ja Runeberginhuone. Suolaisten ja makeiden leivonnaisten valikoima on laaja, mutta vielä vaikeampi valinta iskee teevalikoiman äärellä. Ilmapiirimon aina ystävällinen, ja jokainen asiakas taa takuulla yksilöllistä palvelua ruuhkasta huolimatta. Vinkki: myös Helmi tarjoaa runebergintorttuja läpi vuoden.

Osoite: Välikatu 7

Lue myös:

5 trendikästä kahvilaa Helsingissä

Turun parhaat kahvilat

Smurffilatte, punajuurilatte ja suklaalatte – 3 herkullista vaihtoehtoa kahville

teksti HEIDI MÄKELÄ
kuvat EEVA KARESTO, SUVI KESÄLÄINEN
Tilaa Elle

Seuraa Elleä