Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hintaansa paremmat ripsivärit – katso parhaat alle 10 eurolla!

18.12.2017

Kahlasimme läpi budjettihintaiset ripsivärit. Voiko uusi suosikkimaskarasi todella maksaa alle kympin?

ripsiväri

Tiukkaan budjettiin sopiva ripsiväri

Essence Instant Volume Boost Mascara. Hinta 3,70 e.

Vaikka Essencen tuotteet näyttävät teinitytöille suunnatuilta, ei hyllyn ohi kannata kulkea pysähtymättä. Tämä ripsiväri on yksi merkin monista yllättäjistä. Tuote lupaa volyymia ripsiin vain kymmenessä sekunnissa – ja toden totta: jo yhdellä kerroksella saa todella näyttävät ripset. Lopputulos toisen kerroksen jälkeen saattaa tosin muistuttaa hieman hämähäkin jalkoja.

ripsiväri

Helppoa kestoa tuova ripsiväri

Wet n Wild Mega Protein Waterproof Mascara. Hinta 4,90 e.

Maskara lupaa vedenkestävyyttä mutta on käytössä enemmänkin ’smudge proof’, suhraantumisen kestävä. Runsaita kyyneleitä ja sadetta se ei testissä kestänyt. Tässä siis tuotteesi, jos ripsari tuhriintuu helposti luomille, muttet silti halua käyttää erillistä silmämeikinpoistoainetta. Mitä tulee paljon toivottuun volyymiin, pituuteen ja tuuheuteen, niin ripsari hoitaa hommansa.

ripsiväri

Trendikäs ripsiväri

3ina The Volume Mascara. Hinta 9,80 e.

Silmät suurenevat jo pelkästä ihmetyksestä, kun tämän ripsivärituubin saa auki. Harjaosa on yksi markkinoiden suurimmista. Se erottelee ripset niin kauniin hennosti, joten se sopisi niille, jotka eivät halua ripsien näyttävän liian meikatuilta. Tämä ripsari tuo esiin ripset luonnollisella tavalla, mutta pituutta ja volyymia se antaa jättimäisen harjansa kera harmillisen vähän.

ripsiväri

Pitkäaikanen ripsiväri

Rimmel Extra Super Lash Mascara. Hinta 8,50 e.

Tässä on loistava tuote hieman juoksevammasta koostumuksesta pitäville: väriä on helppo levittää useampi kerros ilman paakkuja. Ripsarin käyttöaika on huimat 12 kuukautta, mistä hyötyvät harvemmin meikkaavat. Tuote ei niinkään erottele ripsiä tuuheiksi, mutta antaa pituutta senkin edestä. Lisäksi tuote sopii herkkäsilmäisille.

ripsiväri

Luonnollista tuuheutta antava ripsiväri – Toimituksen suosikki!

E.l.f. Mineral Infused Mascara. Hinta 9 e.

Silikoniharja erottelee ripset kauniin tuuheiksi ja pitkiksi. Tuotetta tarttuu harjaksiin juuri sopiva määrä, ja ripsistä tulee luonnollisen kauniit. Sitä on helppo levittää myös alaripsiin, koska harja ei tuo mukanaan paakkuja. Ripset pysyvät kauniina ja intensiivisinä koko päivän eikä ripsari suttaannu tai varise. Varma ja helppokäyttöinen tuote niin arkeen kuin iltameikkiin!

Vinkki: Jos toiveissa on entistä paksummat ja tuuheammat ripset, laita ripsiin irto-puuteria ennen ripsivärin lisäämistä.

Lue myös:

Hyvä ja halpa meikkivoide – tässä parhaat alle 10 eurolla

Löytyvätkö nämä ripsivärit jo meikkipussistasi? 7 kauneusgurujen suosikkia

Onko luonnonkosmetiikasta klassikkotuotteiden haastajaksi?

teksti Miia Ezen
Kuvat fabian björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä