Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Relove on uudenlainen kirppari – me ihastuimme!

06.02.2018

Noora Hautakankaan Relove-liikkeessä yhdistyvät kirppari, trendikahvila ja uusia tuotteita myyvä pop up -nurkkaus.

Puinen leikkuulauta, sillä avokadoleipä, vihersmoothie, chiapuuro ja kauralatte. Jälkkäriksi raakakakkua ja kierros kirppisrekeillä, joilla ostajaansa odottavat muiden muassa Samujin, Marimekon, Minna Parikan, Filippa K:n ja Cosin ihanuudet.

Helsingin Töölöntorin laidalla sijaitsevan Relove-kirpparin pöytävarauskalenteri täyttyy vauhdilla. Kaikki viime vuoden myyntipaikat varattiin jo loppukesästä.

Puolitoista vuotta sitten perustetun Reloven takana on radio- ja tv-juontajana sekä vuosikymmenen takaisena Miss Suomena tunnettu Noora Hautakangas.

Idea omasta kivijalkaliikkeestä kypsyi kymmenen vuotta: kirppishaukaksi tunnustautuva Noora tiesi ainoastaan sen, että kaupan piti liittyä jotenkin kierrättämiseen. Nähtyään Töölöntorin liiketilan Noora oivalsi, että tilaan sopisivat kirpparin lisäksi myös lähiruokakahvila ja lifestyle-tuotteita myyvä pop up -nurkkaus.

Käytettyjä vaatteita kohdellaan kirpparin nimen mukaisesti rakkaudella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

”Kierrätetty vaate on arvokkaampi kuin uusi ja ansaitsee siksi kauniin paikan tulla myydyksi. Se on jonkun aiemmin valitsema ja rakastama”, Noora perustelee.

Putiikkimaisesta tunnelmasta kertoo sekin, että kirpparin asiakkaat kyselevät päivittäin, onko jostakin tuotteesta toista kokoa.

Relovessa unohtaa olevansa kirpparilla. Ei ihme, että vakioasiakkaat kutsuvatkin liikettä toiseksi olohuoneekseen.

Sandelsinkatu 6, Helsinki.

Lue myös:

Luksusbrändeille työskentelevä suomalainen Erika: ”Kaikki paitsi luottovaatteet ovat ylimääräistä”

7 syytä, miksi Bryssel on täydellinen viikonloppukaupunki

Leena Oravainio: ”Maustan nörttityyliä epäkäytännöllisillä korkkareilla”

teksti Jaana Forsberg
kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä