Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

R/H:n liike uudistui – joko olet ehtinyt käydä?

11.11.2018

R/H:n liike koki muuton myötä konseptiuudistuksen: oman malliston lisäksi saman katon alta löytyy myös muita kotimaisia tuotteita, kuten maailmallakin suositun Papu-merkin lastenvaatteita ja Frantsilan luonnonkosmetiikkaa.

Kaari-ikkunoiden läpi erottuu kirkkaita värejä ja kirjavia printtejä. Ikkunoiden muoto muistuttaa suomalaisbrändi R/H Studion klassikoksi noussutta Mickey-kuosia. Ja sepäs osuvaa: täällä nimittäin majailee hiirenkorvacollegeistaan tunnetun merkin uusi lippulaivamyymälä. Ajatus Helsingin Pohjoisesplanadille avatusta R/H Marketista muhi kauan ennen elokuisia avajaisia.

”Missionamme oli tuoda rohkeutta Pohjois-esplanadille ja olla samalla mukana luomassa uuden sukupolven ostoskatua”, suunnittelija Emilia Hernesniemi kertoo.

R/h:n liike

Hanna Riiheläisen ja Emilia Hernesniemen vuonna 2010 perustaman R/H Studion uudessa lippulaivamyymälässä myydään myös kotimaisen Papun lastenvaatteita ja Frantsilan luonnonkosmetiikkaa.

Fredrikinkadulta luksusliike Louis Vuittonin kotikulmille muuttanut R/H:n putiikki koki muuton myötä konseptiuudistuksen: oman malliston lisäksi saman katon alta löytyy myös muita kotimaisia tuotteita, kuten maailmallakin suositun Papu-merkin lastenvaatteita ja Frantsilan luonnonkosmetiikkaa.

”Uusi myymälä ei ole pelkästään kauppapaikka, vaan areena, jossa voimme näyttää maailmalle mitä R/H on”, kuvailee merkin toimitus­johtaja Suvi-Elina Enqvist.

>>> Suvi-Elinan omasta tyylistä voit muuten lukea lisää täältä <<<

Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että naisten perustama, omistama ja pyörittämä R/H haluaa osoittaa uudella liikkeellään, että suuret tavoitteet ovat mahdollisia pienemmillekin yrityksille.

Yhtenä inspiraationlähteenä lippulaivaliikettä suunnitellessa toimi kirjailija Emile Zolan romaani Naisten paratiisi. 1800-luvun Pariisia kuvaavan klassikkoteoksen tavara­talo on kiehtova ja monipuolinen paikka, jossa naiset voivat viettää aikaansa.

”Halusimme luoda tilan, johon kaikki naiset voivat tulla juuri sellaisena kuin ovat”, merkin toinen suunnittelija Hanna Riiheläinen perustelee.

R/H Market, Pohjoisesplanadi 19, Helsinki.

Lue myös:

6 ihaninta putiikkia Helsingissä – valitsimme kivijalkakierroksen ehdottomat etapit

10 x kiinnostavimmat suomalaiset vaatemerkit

Asustesuunnittelija Antonia Hamberg: ”Hyödynnä kivijalkakauppojen myyjien apu”

teksti Rosa Reivinen
kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä