Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voit voittaa!

11.04.2018

Palautetta jättäneiden kesken arvomme Giorgio Armanin Sì Passione -tuoksun (50 ml) ja Ecstasy Shine -kiiltopunan sävyn 400. Palkinnon arvo on yhteensä 128 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka palkintona Giorgio Armanin Sì Passione -tuoksu (50 ml) ja Ecstasy Shine -kiiltopunan sävy 400. Arvo yhteensä 128 e. Arvonta suoritetaan 10.5.2018 ja siihen osallistuvat kaikki 9.6.2018 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Fokus Media Finland Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai 020 7354 130.

Viime kuun palkinnon voitti Minna Heimola.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

The access_token provided is invalid.