Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Viisi syytä ottaa kollageeni osaksi ihonhoitorutiinia

14.05.2019

Kun iho alkaa 25 ikävuoden jälkeen menettää kimmoisuuttaan, myös ihonhoidossa laiskotelleet terästäytyvät. Voisiko sisäisesti nautittava kollageeni olla se täydentävä palanen, jota aikuisen naisen ihonhoitorutiini kaipaa?

Juontaja-bloggaaja Jenni Alexandrova ja personal trainer Anna Saivosalmi kokeilivat sisäisesti nautittavan kollageenin vaikutusta ihonsa hyvinvointiin. Sekä Jennillä että Annalla on takanaan kahdeksan viikon testijakso, jonka tuloksena Oslo Skin Labin The Solution® -kollageenijauhe jäi molemmilla päivittäiseen käyttöön. Osana kokeilua Anna kävi ulkopuolisen toimijan toteuttamassa ihoanalyysissä ennen ja jälkeen testijakson. Tulokset yllättivät molemmat naiset. He ottivat kimmoisamman, ravitun ihon ja madaltuneet juonteet ilolla vastaan.

Listasimme syyt, miksi kollageeni on lunastanut paikkansa osana ihonhoitorutiinia.

1. Kollageeni on hyvinvoivan ihon tärkeimpiä rakennuspalikoita

Kollageeni on kehossa luonnostaan esiintyvä proteiini. Se on tärkein yksittäinen ryppyjä ehkäisevä tekijä, joka myös auttaa säilyttämään ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Jenni on käyttänyt The Solution® -kollageenijauhetta jo reilun puolen vuoden ajan. ”En enää uskalla luopua siitä! Ihoni on nimittäin paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin.” Hän uskoo kauneuden lähtevän sisältä ja pyrkiikin lisäksi syömään hyviä rasvoja sekä juomaan paljon vettä ja ulkoilemaan riittävästi.

2. Saat hyvinvoivan, kimmoisan ja kosteutetun ihon

Alun perin skeptisesti kollageenivalmisteeseen suhtautunut Anna on vakuuttunut tuotteen tehosta. ”Pidän erityisesti siitä, että sisäisesti nautittu kollageeni tekee ihostani hyvinvoivan, pehmeän, kauniin ja joustavan. Se, että väsymyksen merkit ja iän tuomat muutokset hälvenevät, ei myöskään ole lainkaan pahitteeksi.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Osana ihonhoitorutiinia sisäisesti nautittava The Solution® -kollageeni vaikuttaa kasvojen ihon lisäksi myös muualla kehossa. Muistathan myös ihotyypillesi sopivan seerumin, kosteuttavan voiteen sekä aurinkosuojan käytön ympäri vuoden.

3. Käytä ennaltaehkäisevästi tai taklaa jo näkyviä ikääntymisen merkkejä

Elottoman oloinen ja kimmoisuuttaan menettänyt iho on molempien naisten kokemusten mukaan saanut kollageenista kaivattua boostia. ”Normaalisti ihoni on kuivan oloinen ja näyttää janoiselta, olohuoneen nurkkaan unohdetulta kaktukselta. Nyt ihoni on kuin kostea heinäpelto elokuisena aamuna. Kavereiden kesken olen käyttänyt adjektiivia pumpattu”, kehaisee Jenni. Myös personal trainer on todennut ylimääräisen hötön hävinneen Jennin käsivarsista.

Anna puolestaan tunnustaa pitävänsä naururypyistään. ”Sen sijaan en pitänyt siitä, että ihon kimmoisuuden väheneminen sai väsymyksen merkit näkymään kasvoilla selkeämmin.”

4. Kollageenin käyttö on helppoa

Oslo Skin Labin kollageenijauhe on pakattu annospusseihin, jotka kulkevat menossa mukana. Hyvä tapa on tuoda kollageeni osaksi aamurutiineja, kuten Annakin tekee. ”Sekoitan pussin sisällön aina aamuisin veden joukkoon, ja sinne se liukenikin hyvin. Yhtä hyvin jauheen olisi voinut kipata jugurtin, smoothien tai mehun sekaan, mutta minulla vesi toimii loistavasti.”

Jauhe on mauton ja siksi sopii hyvin veden kanssa nautittavaksi. Vegaaneille tuote ei sovellu, sillä siinä käytettävä kollageeni on eläinperäistä.

5. Se vaikuttaa myös selluliittiin, hiuksiin ja kynsiin

Oslo Skin Lab The Solution -kollageeni vaikuttaa tutkitusti juuri juonteisiin ja selluliittiin. Jenni on huomannut myös muita muutoksia. ”Täytyy todeta, että kynteni eivät ole koskaan näyttäneet näin hyviltä. Myös hiukseni ovat aiempaa elinvoimaisemmat ja sileämmät.”

Jenni on blogannut aiheesta useamman kerran ja keskustellut tuotteen käyttökokemuksista lukijoidensa kanssa. Myös Ellen lukijoilla on mahdollisuus kokeilla Oslo Skin Labin kollageenijauhetta tarjoushintaan 14,30€ – lunasta tarjous täältä. Lue lisää tuotteesta ja hyödynnä tarjous käyttämällä koodia ELLE. Saat alennuksen valitsemalla jäsenyyden, jossa ei ole sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa. Tuotteella on ilmainen toimitus ja 14 päivän täysi palautusoikeus.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä