Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ostoslistalla uusi laukku? Nämä ovat tyylibloggaajien lempimallit

08.07.2018

Kysyimme viideltä tyylivaikuttajalta mistä laukusta he haaveilevat juuri nyt.

Tyylibloggaaja Pia Dahlman:

”Suosikkilaukkuni tällä hetkellä on Chanelin tämän kesän malliston bucket bag. Siinä on tarpeeksi tilaa kaikille välttämättömyyksille, sekä hieman kulutetun näköinen rypytetty nahka, jonka kanssa ei tarvitse olla niin varovainen. Toivelistalla on saman merkin klassikko 2.55 punaisena tai vihreänä.”

Lue myös: Chanelin Gabrielle on juhlakauden ehdoton ykköslaukku

Muotitoimittaja ja bloggaaja Johanna Piispa:

”Viime aikoina olen käyttänyt eniten Little Liffnerin pientä nahkalaukkua, jossa on näppärä, nepparein pidennettävä hihna. Malli on kivan skarppi ja hyvin monikäyttöinen: laukku on sopivan pieni vaikka juhlamekon seuraksi, mutta sinne mahtuu välttämättömyyksien lisäksi myös vesipullo ja pieni meikkipussi. Olen pitkästä aikaa innostunut myös clutcheista ja erityisesti Célinen pussukkamainen ’purse clutch’ -malli kiinnostaa.”

Lue myös: Näin nahkalaukku kestää käytössä pitkään

Muotibloggaaja Metti Forssell:

”Suosikkilaukkuni juuri nyt on uusi kirkkaanpunainen Chanelin 2.55 laukkuni. Se on niin täydellinen ja ihana laukku, joka sopii jokaiseen asuun. Etsiskelin vuosia tuota kyseistä väriä tuloksetta, mutta ilokseni sain viimein sellaisen itselleni hankittua. Tällä hetkellä minulla ei ole erityisempiä laukkuhaaveita, mutta tulevaisuudessa olisi upeaa saada laukkukokoelmaan esimerkiksi Hermèsin musta Birkin tai Kelly.”

Lue myös: Mistä luksuslaukun hinta muodostuu – kotimainen laukkuvalmistaja Lovia avaa hinnoittelunsa kuluttajille

Muotibloggaaja ja malli Sofia Ruutu:

”Louis Vuittonin Petit Malle on elämäni laukku. Monogram-kuosissa on ihana vintage-fiilis, ja siksi se on ajaton. Laukku sopii värinsä ja muotonsa puolesta kaikkiin asuihin, vaikka  koko onkin aavistuksen epäkäytännöllinen. Juuri nyt haaveilen Guccin Dionysus-laukusta, vaikka se onkin ollut hittilaukku jo pitkään. Siinäkin on rakastamaani vintage-henkeä.”

Lue myös: Jos etsinnässä on uusi luksuslaukku, hanki tämä: Louis Vuittonin Twist

Malli, muotibloggaaja ja stylisti Maryam Razavi:

”Haaveilin Diorin vintage-laukusta pitkään ja sattumalta löysin unelmalaukkuni Vestiaire Collectivesta alkuvuodesta. Se on kulkenut olallani siitä lähtien, kun sain sen postissa. Longchampin Amazone-laukku kiinnostaa tällä hetkellä todella paljon, se on seuraavana ostoslistallani.”

Lue myös:

11 tyylioivallusta pariisittarilta – kopio itsellesi uusi Pariisi-tyyli

Tätä laukkua himoitsemme juuri nyt: Prada Cahier

Kyllästyitkö heti uusiin kenkiisi tai alesta löytyneeseen laukkuun? Tässä syy!

Koonnut Johanna Piispa
Kuvat Bloggaajien omat arkistot
Tilaa Elle

Seuraa Elleä