Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Kollageenijauheen teho yllätti bloggaajan: ”Ihoanalyysi paljasti huomattavan muutoksen”

27.09.2018

Muotikuiskaaja-bloggaaja Pia Dahlman testasi tutkitusti tehokasta kollageenivalmistetta kahden kuukauden ajan. Lue, miten jakso vaikutti ryppyjen ja juonteiden määrään ja hyödynnä Oslo Skin Labin tarjous Ellen lukijoille.

Ihon kimmoisuudelle ja terveydelle tärkeän kollageenin tuotanto alkaa laskea jo kolmikymppisenä. Kollageenin vähenemistä vastaan voi taistella voiteiden ja pistoshoitojen avulla. Ihon hyvinvointia voi kuitenkin edistää myös sisäisesti: kollageenin voi halutessaan nauttia kätevästi ravintolisänä.

Suositun Muotikuiskaaja-blogin Pia Dahlman lähti testaamaan Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmistetta hieman epäilevällä mielellä. Pia kirjoittaa blogissaan suhtautuvansa lähtökohtaisesti skeptisesti asioihin ja vaativansa kovia todisteita, ennen kuin hän uskoo tuotteiden lupauksiin.

Siksipä kahden kuukauden testijakso käynnistettiin Visia-ihoanalyysilla, jossa Pia sai käydä itse valitsemassaan hoitolassa. Mittauksessa tutkittiin ihon laatua, ryppyjen ja juonteiden määrää, ihohuokosten kuntoa sekä auringon aiheuttamia vaurioita. Näin saatiin kartoitettua Pian lähtötilanne ennen valmisteen käyttöönottoa.

Vain yksi muutos rutiineihin

Testijakson ajan Pia noudatti normaaleja ihonhoitorutiineitaan ja ruokavaliotaan. Ainoa muutos oli Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmisteen nauttiminen joka aamu. Koska Pia sekoitti annospussillisen jauhetta mieluiten veteen, tuotteen mauttomuus oli hänelle tärkeää.

Jo kuukauden käytön jälkeen Pia alkoi huomata muutoksia: iho tuntui vähemmän kuivalta ja tyynyn jättämä painauma poskella hälveni jo aamiaisen aikana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kahdessa kuukaudessa merkittäviä tuloksia

Testijakson lopuksi Pia palasi taas ihoanalyysiin selvittääkseen, oliko ihossa tapahtunut testituloksin todennettavia muutoksia. Koska testijakso oli osunut kesäkuukausille, auringon aiheuttamia vaurioita oli ihossa enemmän kuin ensimmäisellä tutkimuskerralla. Epäpuhtauksia ja suurentuneita ihohuokosia Pialla oli yhtä vähän kuin aiemminkin.

Ihon kimmoisuuden osalta tilanne oli sen sijaan muuttunut huomattavasti.

– Ihoanalyysin mukaan ryppyjen ja juonteiden määrä olisi vähentynyt tässä kahden kuukauden aikana yli 30 prosentilla, Pia kirjoittaa blogissaan.

Hän toteaa eron olevan niin suuri, ettei sitä selitetä mittausvirheillä.

– Pakko se on uskoa. Sisäistä kauneutta voi buustata monella tapaa. Suosittelen kokeilemaan niin sitä perinteistä kuin tätä modernimpaakin!

Miksi valmisteella on väliä?

On olemassa erityyppisiä kollageeneja, mutta kaikki niistä eivät ehkäise ihon vanhenemisen merkkejä. Oslo Skin Labin The Solution Anti-wrinkle-kollageeni sisältää tyypin I hydrolysoitua Verisol-kollageenia. Kollageeni on tässä tuotteessa pilkottu peptideiksi (lyhyiksi aminohappoketjuiksi). Peptidien pituus on juuri sellainen, että iho pystyy käyttämään ne hyväkseen. Verisol-kollageenilla on monissa tutkimuksissa todettu olevan erittäin positiivinen vaikutus ihon ulkonäköön ja tulokset osoittavat ryppyjen tasoittuvan ja ihon muuttuvan kimmoisammaksi.

The Solution on mauton jauhe, joka sekoitetaan haluttuun juomaan tai ruokaan. Tuote auttaa silottamaan ihoa, lisäämään sen kimmoisuutta ja tasoittamaan ryppyjä.

Oslo Skin Lab tarjoaa Ellen lukijoille ensimmäisen The Solution -pakkauksen tarjoushintaan 14,30€ koodilla ELLE. Tuotepakkauksessa on 28 erillispakattua annosta, ja on siksi erityisen näppärä ja helppo käyttää. Tutustu tuotteeseen tarkemmin täällä.

 

Lue lisää Pian blogista:

Sisäistä kauneutta kollageenillä

Kollageeni on uusi musta

Tilaa Elle

Seuraa Elleä