Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Syksyn hitti: Hiuspannat – 5 Helppoa Kampausta

11.10.2017 3 kommenttia

Hiuspannat ovat tehneet paluun hiustrendeihin ja ne kannattaa todella ottaa käyttöön. Hiuspannalla saa helposti jo hieman likaiset hiukset piiloon, kivaa vaihtelua tavallisiin arkikampauksiin ja hiukset ovat samalla pois tieltä häiritsemästä. Kokeile hillitympiä yksivärisiä pantoja tai prameita koristeellisia pantoja!

Tässä 5 erilaista helppoa arkikampausta, johon on helppo yhdistää hiuspanta!


Hiukset auki

Kaikki hiukset pannan takana

Eli ensimmäinen tapa on ehkä se kaikista tavallisin. Hiukset auki joko jakauksella tai taakse harjattuna ja pannalla vedetty kaikki hiukset pois kasvoilta korvien taakse.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Panta sujautettu hiusten väliin

Tämä tapa ei ehkä kuvassa näytä eroavan edellisestä, mutta pieni ero siinä kuitenkin on. Alla olevassa kuvassa olen vain asettanut pannan haluamaani kohtaan ja vasta sitten vetänyt hiukset korvien taakse. Panta ei siis pidä hiuksia pois kasvoilta vaan toimii enemmänkin koristeena. Tämä tapa sopii täydellisesti niille, jotka eivät syystä tai toisesta halua korviaan esiin niin paljon, sillä hiukset voi jättää myös kasvojen eteen roikkumaan.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Korkea poninhäntä

Tavallinen poninhäntä saa täysin uuden ilmeen hiuspannalla. Kokeile pantaa tiukan ja korkean ponnarin kanssa tai jätä hiukset rennosti niskaan kiinni.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Nuttura

Seuraava kampaus sopii aivan mainiosti myös juhlavampiin tilaisuuksiin. Tavallinen nuttura vie aikaa vain 3 minuuttia ja sen osaa varmasti jokainen tehdä. Täydellinen pelastus huonoina tukkapäivinä! Erilaisia hiuspantoja käyttämällä muunnat kampauksesi arjesta juhlaan.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Ranskalainen letti

Viimeinen kampaus, jonka tässä postauksessa halusin teille esitellä on myös oma suosikkini. Rakastan lettejä sillä niillä saa jo likaiset hiukset piiloon, hiukset pysyvät pois tieltä ja kampauksesta saa myös paljon kehuja pitkin päivää. Yllätyin itsekin kuinka kivalta ja erilaiselta kampaus näytti, kun yhdistin ranskalaiseen nettiin koristeellisen samettipannan.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Alla olevalla videolla näytän, kuinka jokainen yllä olevista kampauksista onnistuu vain muutamassa minuutissa! Toivottavasti tykkäätte videosta!

Videolla käytetyt tuotteet:

Four Reasons Invisible Dry Shampoo*

Evo Salty Dog suolasuihke

Kérastase Laque Couture hiuskiinne* kaikki Kérastasen tuotteet -20% 14.10.17 saakka! 

*mainoslinkki

 

Mikä videon kampauksista oli suosikkisi? :)

Tässä vielä muutamia hiuspantoja, jotka löysin netistä! Videolla käyttämäni pannat ovat molemmat Glitterin tämän syksyn valikoimasta :)

gina tricot kampaus hiuspannan kanssa      glitter kampaus hiuspannan kanssanelly.com kampaus hiuspannan kanssa   ninja kampaus hiuspannan kanssabikbok kampaus hiuspannan kanssa

Gina Tricot 12,90€              Glitter 9,99€              Nelly.com 9,95€               Ninja 4,90€               Bik Bok 6,99€ 

 


 

Seuraa minua myös täällä:
Facebook www.facebook.com/nellatornroos
Instagram @nellatornroos
Pinterest Nella Törnroos
Twitter @nellatornroos

 

 1. Daniela Rihti

  moi Nella! hei kerropas mistä saisin ton ponnarin “kohottajan” vai mikskä tota muovista läpinäkyvää jutskaa kutsutaan?? :D, haluisin kokeilla :)

  • Nella Törnroos

   Heips! Noita ponnarin kohottajia saa Glitteristä! :) Ihan huippu väline, isot peukut täältä sille!

 2. Daniela Rihti

  Jes kiitos! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]