Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

TÄYDELLINEN AUTO NAISELLE – MINIreissu Porvooseen

30.01.2017 2 kommenttia
Tein viikonloppuna MINI reissun Porvooseen Chrisin kanssa, sillä Chris oli Suomessa viimeistä viikonloppuaan ennen Yhdysvaltoihin muuttamista. Ihailimme vanhaa Porvoota ja herkuttelimme jättikaakaolla, cappucinolla ja tietenkin Runebergin tortulla. Matka Porvooseen taittui helposti Autotalo Laakkoselta lainaan saadulla Minillä ja hauskaa oli kiitos Chrisin aina yhtä hölmön seuran.
 Kaupallisessa yhteistyössä: Laakkonen MINI Helsinki

MINIreissu Porvooseen - Täydellinen auto naiselle | Nella Törnroos
TÄYDELLINEN AUTO NAISELLE – MINIreissu Porvooseen

Tein viikonloppuna MINI reissun Porvooseen Chrisin kanssa, sillä Chris oli Suomessa viimeistä viikonloppuaan ennen Yhdysvaltoihin muuttamista. Kävelimme ja tutkimme vanhaa Porvoota ja herkuttelimme jättikaakaolla, cappucinolla ja tietenkin Runebergin tortulla. Matka Porvooseen taittui helposti Laakkosilta lainaan saadulla Minillä ja hauskaa oli kiitos Chrisin aina yhtä hölmön seuran. Videolla lisää tuosta Porvoon mini reissusta sekä muista mini matkoistani, joita viikonlopun aikana tein Minillä :)

Toivottavasti tykkäät videosta! :)

[youtube width=”853″ height=”480″]https://youtu.be/PRD3hBT8nfg[/youtube]

 MINIreissu Porvooseen - Täydellinen auto naiselle | Nella Törnroos

Olen pienestä asti sanonut, että “aikuisena hankin Minin”! Oli siis ihana päästä oikeasti Minin ratin taakse ja huomata, kuinka se vain tuntui niin omalta. <3 Ministä löytyi tietenkin kaikki tarvittava, mutta myös läjäpäin pieniä yksityiskohtia, jotka tekivät tämän auton käytöstä ihan luksusta. Etenkin Bluetooth ja Sport Mode jäivät mieleeni :D Autoa oli helppo ohjata ja se tuntui heti alusta asti hyvin luontevalta ja mukavalta.

Pistin Minin myös leikkimieliseen testiin, jossa testasin, kuinka hyvin auto sopii tällaiselle nuorelle naiselle. Hyvin autossa onnistuu karaoke ja kaikelle tarvittavalle kosmetiikalle löytyy myös hyvin säilytystilaa autosta. Eikä autolla tarvitse jäädä myöskään kökkimään liikennevaloihin, sillä sport modella auto lähtee liikkeelle nopeasti ja kiihtyy hetkessä.

 MINIreissu Porvooseen - Täydellinen auto naiselle | Nella Törnroos

Porvoon reissun herkut.

 MINIreissu Porvooseen - Täydellinen auto naiselle | Nella Törnroos

Oli ihanaa kun oli auto käytössä koko viikonlopun ajan. Auto helpottaa elämää kyllä huomattavasti. Taitaa minullakin lähteä nyt ihan vakavasti harkintaan auton hankkiminen. Tuntuu, että koko maailma on avoinna kun pääsee autolla kulkemaan :D Mini reissu porvooseen pelkästään kahvin takia ei tuntunut miltään, muttei ihan heti tulisi mieleen lähteä sinne julkisilla vain muutamaksi tunniksi.

Jos teillä on auton hankinta tai vaihto mielessä, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Minin eri malleihin. Voit tilata esitteen tai varata koeajon täällä: http://www.idealista.fi/minireissut/ota-yhteytta/

MINIreissu Porvooseen - Täydellinen auto naiselle | Nella Törnroos

 MINIreissu Porvooseen - Täydellinen auto naiselle | Nella Törnroos

Kurkkaa muiden bloggaajien MINIreissut täällä: http://www.idealista.fi/minireissut/ .
Seuraavaksi MINIreissuun lähtee Char and the city -blogi http://www.idealista.fi/charandthecity/. Minkähänlainen hänen MINIreissu on? :)

  1. Teuvo

    Hyvän näköinen auto ja kuski.

    • Nella Törnroos

      Haha, kiitos! :D Oli kyllä tosi kiva auto ajaa! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]