Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK
Lue koko juttu

new year, new blog homeHeips!

Ihanaa uutta vuotta kaikille! Toivottavasti teillä oli ihana joulu ja uusi vuosi!

Mulla alkaa vuosi 2018 heti muutoksilla, sillä blogini muutti uuteen kotiin. Tästä eteenpäin blogini päivittyy osoitteessa nellatornroos.com Olen super innoissani muutoksesta, sillä uudet sivut näyttävät enemmän “minulta” ja muutoksen myötä tulee minusta samalla myös hieman itsenäisempi bloggaaja, vaikka minulla onkin hyvät taustajoukot apunani :)

Haluan kiittää Elleä ja Alleria ihanasta yhteistyöstä viimeisen 2 vuoden ajan! Ikävä tulee, mutta välillä täytyy vain uskaltaa hypätä hieman pelottavaan ja tuntemattomaan uuteen, jotta löytää taas uusia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia kasvaa sekä ihmisenä että bloggaajana :) Toivottavasti jatkatte mukanani uuteen osoitteeseen, tämä matka ei olisi mitään ilman teitä!

Kiitos vielä lukijoilleni tuesta vuonna 2018! Nyt aloitetaan uusi vuosi oikein rytinällä!

xx Nella

Piilota juttu
Lue koko juttu

Mulla on jo nyt jonkin aikaa ollut tällainen vaihe, että en arkisin jaksa tai edes halua tuhlata turhan paljon aikaa laittautumiseen. Ihonhoito, meikkaus ja hiustenlaitto pitää kaikki sujua nyt mahdollisimman helposti ja mahdollisimman vähällä määrällä eri tuotteita. Siispä tämän hetkinen hiustenmuotoilurutiinini on hyvin simppeli.

HOW I STYLE MY HAIR ♡ Hiustenmuotoilurutiini | Nella Törnroos

Pesen hiukseni noin kaksi kertaa viikossa, koska yritän pidentää hiustenpesuväliä, jotta päänahkani saisi levätä. Koska minulla on ollut nyt myös päänahan kanssa ongelmia, minulla on tällä hetkellä käytössä Nioxin -tuotesarja, josta tulen kertomaan lisää kunhan olen käyttänyt purkit tyhjäksi :)

HOW I STYLE MY HAIR ♡ Hiustenmuotoilurutiini | Nella Törnroos

Hiukseni ovat laadultaan hyvin karheat ja pörröiset. Jos en suihkun jälkeen suorista tai kiharra hiuksiani, lopputulos on sotkuinen pörrökasa, joka takkuuntuu koko ajan. Siispä olen aiemmin pyrkinyt suoristamaan hiukseni aina suihkun jälkeen, mutta koska se on mielestäni kovin työlästä puuhaa jokaiselle arkiaamulle, olen päätynyt pitämään hiuksiani enemmän kiinni kuin auki. Kunnes noin kaksi kuukautta sitten tutustuin laitteeseen, joka on muuttanut hiustenmuotoilurutiinini täysin!

Tuo laite on BaByliss Lissbrush -suoristusharja! Tämä laite suoristaa hiukseni, antaa upean kiillon sekä poistaa sähköisyyttä. Ja kaikki käy niin helposti ja nopeasti vain harjaamalla hiuksiani normaaliin tapaan. Suoristusharjan etu on mielestäni juurikin siinä, kuinka nopeaa ja helppoa hiusten suoristaminen nyt on. Omaan karheaan tukkaan tuo silottava vaikutus helpottaa hiusten takkuuntumisen ja pörrööntymisen kanssa, mutta voin vain kuvitella, kuinka suuri apu tästä laitteesta on luonnonkiharoita suoristaessa!

HOW I STYLE MY HAIR ♡ Hiustenmuotoilurutiini | Nella Törnroos

HOW I STYLE MY HAIR ♡ Hiustenmuotoilurutiini | Nella Törnroos

Katso alla olevalta videolta kuinka BaBylissin Lissbrush -suoristusharjaa käytetään, kuinka helposti ja nopeasti saan sillä sileät ja kiiltävät hiukset ja mitä muita tuotteita käytän päivittäisessä hiustenlaittorutiinissa! Toivottavasti tykkäät videosta! :)

Code to import my old blog: 1402251056

Piilota juttu
Lue koko juttu

Kaupallinen yhteistyö: BaByliss

CURLS FOR CHRISTMAS ♡ 3 Kampausta Jouluksi | Nella Törnroos

JOULUKUU! <3

Pimeät ja kylmät säät ovat täällä ja mulla on ollut hieman vaikeuksia sopeutua tähän ilmastoon reissun jäljiltä. Onneksi joulukuu tuo mukanaan monta ilon ja riemun aihetta, kuten itse joulu, glögi & Fazerin joulusuklaa, kynttilät, joulujuhlat ja niihin kuuluva laittautuminen. Pikkujoulukaudella suomalaisetkin uskaltaa jostain syystä panostaa enemmän juhlalookeihinsa, joka on mielestäni ihanaa!

CURLS FOR CHRISTMAS ♡ 3 Kampausta Jouluksi | Nella Törnroos

CURLS FOR CHRISTMAS ♡ 3 Kampausta Jouluksi | Nella Törnroos

Varmaankin suosituin ja samalla helpoin tapa stailata hiukset juhliin, on niiden kihartaminen. Kiharat hiukset ovat näyttävät ja kauniit yksinäänkin, mutta ne sopivat mielestäni aivan loistavasti useiden kampausten pohjalle. Siispä tämän päivän videolla halusin näyttää teille 3 eri tapaa stailata kiharat joulun ajan juhliin. Kaikki kampaukset sopivat mielestäni sekä pikkujouluihin että jouluaaton viettoon perheen kanssa. Toivottavasti tykkäätte videosta! :)

Jos kokeilet jotain näistä kampauksista niin muistathan jakaa kuvan siitä Instagramiin ja taggaat mut myös siihen. Musta on ihanaa nähdä teidän tekemiä kampauksia, jotka ovat saaneet inspiraation mun videoista! :)

CURLS FOR CHRISTMAS ♡ 3 Kampausta Jouluksi | Nella Törnroos

Mikäli joululahjatoivelistasi kaipaa vielä täydennystä, niin kannattaa ehdottomasti tutustua BaBylissin muotoilurautoihin! Tai ehkä sisko, äiti, tytär tai ystävä ilahtuisi uudesta hiustenkihartimesta. :)

CURLS FOR CHRISTMAS ♡ 3 Kampausta Jouluksi | Nella Törnroos

BaBylissin kaikki muotoiluraudat ovat loistavia hinta-laatu -suhteeltaan. Todella edullisia, mutta laadukkaita! Itsellä on jo pari vuotta ollut kovassa käytössä heidän Curl Secret -automaatiokiharrin, jolla saan tehtyä todella pitkäkestoista kiharaa. Puikkokihartimilla, kuten tällä Easy Curl -kihartimella saa helposti vaihdeltua kiharan tyyppiä isoista laineista pienempiin korkkiruuveihin. Arkikäytössä minulla on nyt muutaman kuukauden ajan ollut jo BaBylissin Liss Brush -suoristava hiusharja, josta tulen kertomaan teille pian lisää toisella videolla. ;)

BaBylissin Easy Curl -kihartimen voit ostaa vaikka täältä!

Kaupallinen yhteistyö: BaByliss

Piilota juttu
Lue koko juttu

MY GO TO LOOK ♡ Transformation from day to night time | Nella Törnroos

Seuraajan pyynnöstä tein videon mun tämän hetkisestä go-to -meikistä, mutta halusin tehdä sen tälläisellä “From Day To Night” -tyylillä. Eli näytän teille ensin tämän hetkisen arkimeikkini, sekä tuotteet, joita olen rakastanut viime aikoina. Tämän jälkeen näytän, millä lisäyksillä muunnan arkimeikkini näyttävämmäksi iltameikiksi.

MY GO TO LOOK ♡ Transformation from day to night time | Nella Törnroos

 

Toivottavasti tykkäätte videosta! :)

 

Käytetyt tuotteet:

Smashbox Photo Finish Radience Primer
NYX Professional Makeup Pore Filler
Maybelline Fit Me! Matte+Poreless Foundation
Maybelline Brow Precise Brow Pencil
Bareminerals Prime Time shadow Primer
Max Factor Creme Bronzer
Lumene Nordic Nude Glow Enhancer
the Balm Mary Lou Manizer Highlighter
Isadora Perfect Blush shade Perfect Blush
Maybelline Brow Precise Fiber Filler
Maybelline Color Sensational Shaping Lip Liner shade Dusty Rose
Maybelline Color Jolt Intense Lip Paint shade Stripped Down
Maybelline The Colossal Big Shot Mascara 
Estee Lauder Double Wear Concealer
Urban Decay De-Slick Setting Spray
Smashbox Contour & Highlighter Stick shade Contour
NYX Professional Makeup Perfect Filter eyeshadow palette shade Golden Hour
Bareminerals Lasting Line Longwearing Eyeliner shade Lasting Brown
Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick shade Calabasas
Eylure Enchanted Shoes Are My Muse false lashes

 

Piilota juttu