Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näyttelijä Malla Malmivaara ja syksyn lämpimin hittiasu

27.09.2018

Puimme näyttelijä Malla Malmivaaran syksyn mukavimpaan hittiasuun. Tuplaneuleen kotoilufiilis karisee, kun valitset eri neuloksia ja ryhdistät asun nahalla.

malla malmivaara ribbi

HIENOSTUNUT RIBBI

Neuleasu näyttää elegantilta, kun valitset hienostuneen neuloksen kuten ribbin kokomustana. Ohut neule imartelee, kun alla on saumattomat alusvaatteet. Vinkki: yhdistä asuun sirokorkoiset nahkanilkkurit, jotta asu ei näytä liian kotoisalta.

malla malmivaara nahka

SKARPPAAVA NAHKA

Ohuet neulehousut näyttävät parhailta, kun yhdistät ne johonkin jämäkkään. Voinpehmeä nahkatakki on takuuvarma vastapari neuleasulle. Neulepoolo tekee asusta puetun, ja mikä parasta – et tarvitse kaulahuivia.

MUODOLLISESTI PÄTEVÄ

Pelaa mittasuhteilla myös neuleasun kanssa. Valitse väljän yläosan pariksi kapea ja pitkälinjainen alaosa. Paksu neulos on armollinen joka vartalotyypille. Paljasta nilkat runsaan yläosan vastapainoksi valitsemalla vajaamittaiset lahkeet tai helmat. Käytä säiden viiletessä ohuita sukkahousuja.

Jutun mallina on näyttelijä Malla Malmivaara, joka nähdään 5.10. ensi-iltansa saavassa Olavi Virta -elokuvassa ja Elisa Viihteen Kolmistaan-sarjassa. Lisäksi Malla julkaisee syksyllä uuden singlen. Instagram @mallamalmivaara.

Lue myös:

Tässä on kaikki, mitä syksyn 2018 trendeistä pitää tietää

Syksyn ihanat meikkitrendit: Neonsiivet, voimahuulet ja glitterluomet

Feikkiotsis, hiuspanta ja sivuheitto – Listasimme syksyn ihanimmat hiustrendit!

teksti Emilia Laitanen
Kuvat Sebastian Johansson
meikki ja hiukset Jenny Jansson
Tilaa Elle

Seuraa Elleä