Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

VLOG: MY TRIP TO PARIS

11.09.2017 10 kommenttia

[youtube width=”1000″ height=”600″]https://youtu.be/DqZYa2JAuDY[/youtube]

Tässä tulisi siis videota mun pikaiselta Pariisin reissultani! Tällä viikolla lähden vuorostaan parin päivän reissulle Suomeen, ja ajattelin että jos haluatte niin voisin tehdä teille Suomesta vlogin ihan suomeksi? Jos teistä tuo olisi kiva idea niin käykää laittamassa tuolle videolleni peukku ylös!

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Here is a video from my quick trip to Paris! This week I’ll go to Finland for a couple of days, and I thought I could do a vlog in Finnish from Finland (I’ll do English subtitles ofc). If you think it’s a good idea, go and give my video a thumbs up!

Hope you all have a great week!

Kommentit

Kommentoi
 1. Isa

  Ehdottomasti lisää näitä! :) Ihan täydellinen toi bleiserimekko-outfit, oot upea! xx

  • Natalia Oona

   Ihana kuulla, että pidit <3 Ja kiitos kovasti :)

 2. Anna

  Olisi kiva nähdä video Suomesta ihan suomeksi. :) Mukavaa syksyä!

  • Natalia Oona

   Kiva kuulla! Mäkin ajattelin että olisi hauska tehdä vlogi suomeksi Suomesta :) Kiitos ja samoin sulle <3

 3. La Bijoux Bella | by mia

  Oh what a cute photo shoot … love ❤️ the video journal clips. So beautiful! :)

  ??LA BIJOUX BELLA ??| By Mia | A Creative Lifestyle Blog

  • Natalia Oona

   I’m so happy to hear that! :)

 4. Myy

  Mä tykkään niiiiin paljon näistä sun videoista. Pääsee kurkistamaan hyvässä seurassa erilaisiin paikkoihin ja kaupunkeihin. Tykkään sun tavasta puhua ja kertoa, ihan sama millä kielellä sitten videon teetkin. :)

  • Natalia Oona

   Niin super kiva kuulla, että oot tykännyt <3 Kiitos! Et usko miten sun kommenttisi piristi :) Ihanaa viikkoa sulle!

 5. Elina

  Aivan mahtava video!! Olet kyllä niin hyvä tekemään näitä reissuvideoita! Ihanan luonnollista ja aitoa meininki tässäkin videossa ja sillä tavalla sopivan rosoista. Ei mitään yli siloteltua vaan asiat on kuvattu juuri sillä hetkellä kun ne tapahtuu ja niin kuin ne tapahtuu. Olen myös samaa mieltä kuin edellinen kommentoija, että aivan sama millä kielellä puhut niin sinua on mukava kuunnella. Puhetta on sopivasti ja se on persoonallista. Iso peukku! Näitä lisää <3

  • Natalia Oona

   Voi vitsi miten ihana kuulla <3 Oon juuri halunnut pitää nämä vlogit mahdollisimman rentoina, koska muuten usein kuvaan tänne blogiin niin siloiteltua matskua (vaikka oon siinäkin nyt vähän yrittänyt löysätä) :) Kiitos super paljon tsempistä <3 Mulla on nyt syksyn aikana tulossa paljon lisää videoita!! Ihanaa viikkoa sulle :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]