Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

PEGGY PORSCHEN CAKES

16.07.2017 10 kommenttia

Ehkä tämä kahvila on teille instagramista tuttu? Mä oon nähnyt kuvia Peggy Porschenista niin paljon, että siellä oli pakko pysähtyä käymään Lontoossa ollessa. Ei nyt tuu heti mieleen kahvillaa joka olisi yhtä kuvauksellinen kuin tuo, ja sen kyllä huomasi sillä ulkona parveili meidän lisäksi vaikka kuinka monta tyttöä kuvailemassa kameroiden kanssa! Ehdottomasti musta käymisen arvoinen paikka, ihan vaan jo pelkästään tuon pinkkeyden ja kukkaloiston vuoksi.

Nyt mä oon takaisin kotona Tukholmassa! On kyllä ollut niin hauska viikko, mutta on ihana olla taas kotona. Nyt voin vihdoin istua rauhassa koneen kanssa sohvalla ja levätä! Mä tosiaan tulin vielä eilen kipeäksikin eli ihan täydellinen ajoitus palata kotiin. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu! Kuullaan taas pian :)

Maybe you’ve seen pictures from this cafe on instagram? I’ve seen so many pictures from Peggy Porschen that it was a must thing to do for me while I was in London. I can’t think of another cafe that would be as photographic as that one. And you could really notice that, there were so many girls outside shooting pictures with their cameras! I think that the cafe is totally worth of visiting in it’s all pinkness.

Now I’m back in Stockholm! I’ve had such a fun week, but it’s so nice to be back at home. Now I can just sit with my laptop on the soffa and rest! Like I told you, I actually got sick yesterday, so it was a perfect time to come home. I hope you guys have had a nice weekend too! We’ll talk soon again :)

Kommentit

Kommentoi
 1. La Bijoux Bella | by mia

  How wonderful is this, I thought I saw you in somebody’s instastory the other day, they were recording this place and got you in the background, and sure enough you are posting this beautiful place now. How beautiful! :)

  ?LA BIJOUX BELLA ?| By Mia | A Creative Lifestyle Blog

  • Natalia Oona

   Noo really!! So funny :) But yes the place was so beautiful!

 2. Essi

  Vitsi miten söpö paikka!:)

  • Natalia Oona

   No eikö!!! =)

 3. Jeannays

  Aivan ihania kuvia! Näistä välittyy sellanen hyvä fiilis :”)

  • Natalia Oona

   Kiitos ja kiva kuulla :) Tuo paikka oli kyllä niin kaunis!

 4. Susanna

  Aivan ihana asukokonaisuus! Pakko tiedustella paidan alkuperää?:)

  • Natalia Oona

   Kiitos :) Paita on Zarasta ostettu, ihan viime viikolla löysin alesta :)

 5. Eve

  Wau mikä paikka! Tekis ihan mieli lähtee pelkästään tuon takia Lontooseen, se ei nyt vaan yksinään ehkä oo tarpeeks hyvä syy :D ja muuten oon käyny siellä sen verran monta kertaa että ois ehkä muita kohteita minne vois mennä ennemmin ihan ekaa kertaa. Ps aivan ihana asu, saanko tiedustella mistä toi nahkahame on ostettu ja onko uusi vai joku vanhempi? :) mukavaa loppuviikkoa sulle!

  • Natalia Oona

   No eikö ole ihana! Ainakin musta mikä tahansa syy on hyvä syy lähteä Lontooseen, jos on mahdollisuus :D Mutta ymmärrän, jos oot siellä usein ollut niin kiva nähdä myös jotain uutta :) Kiitos paljon! On aika uusi, ja sellaisesta verkkokaupasta kuin Loavies =) Kiitos vielä ja samoin sulle <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]