Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

OFF TO COPENHAGEN

21.08.2015 Ei kommentteja

Takki & Toppi Zara / Hame Stradivarius / Kello Michael Kors (saatu) / Kengät Via Di Fuga

Musta tuntuu että oon juossut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen viimeiset kaksi päivää. En oo ehtinyt edes nukkumaan kunnolla, kun hommaa on ollut niin paljon. Ei sillä että valittaisin, sillä mun päiviin on mahtunut niin paljon kaikkia kivojakin juttuja. Esimerkiksi tänään illalla oltiin syömässä äitini syntymäpäivän kunniaksi ihana päivällinen Gaijinissa.  Ja huomenna mulla on aamulla lähtö puoli kymmeneltä kentälle. Lähden nimittäin yhdeksi yöksi Köpikseen työmatkalle Triumphin kutsumana. Kello lähentelee nyt yhtä enkä tuskin pääse vielä pariin tuntiin nukkumaan, puhumattakaan siitä että olisin ehtinyt pakkaamaan. Oon ollut tänään aamu yhdeksästä asti liikenteessä, millon hakemassa uutta muistikorttia, kuvaamassa blogiin, kuvannut videota ja vaikka mitä. Mun on varmaan pakko taas hankkia kalenteri, jotta saan kunnolla kaiken selkeästi ylös ja aikataulut mietittyä fiksuiksi. Oon nyt yrittänyt pärjätä mun puhelimen kalenterilla, mutta mulla on selkeästi pakko vaan olla kaikki paperilla kalenterilla jotta kaikki on selkeämpää. 

Nyt mä alan vielä editoimaan videota, jotta pääsen joskus nukkumaankin. Kuullaan siis ensi kerralla Köpis fiiliksissä. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]