Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

CACTUS

16.05.2017 15 kommenttia

 Sweater H&M – similar here (adlink) / Shoes H&M / Bag Givenchy / Sunglasses Celine

Oltiin ajettu täällä moneen kertaan tämän seinän ohi jossa on nuo mielettömät kaktukset. Eilen sitten päätin, että nyt pysähdytään ja napataan parit kuvat! Jos mulla olisi täällä Espanjassa myös oma villa niin aivan varmasti istuttaisin siihen ulkopuolelle tuollaiset kaktukset ja älyttömän kasan pinkkejä kukkia! Ehkä joku kaunis päivä?

Me tultiin juuri kotiin Rondan päiväreissulta. Ehkä näitte jo jotain kuvia mun instagram storyssa? Mulla on kamerassa vielä lisää kuvia, joita ajattelin nyt alkaa editoimaan teille. Tuntuu että mulla on paljon kaikkea materiaalia nyt, mutta en millään malttaisi istua muuta kuin iltaisin koneen kanssa. On ihana kun osa teistä on toivotellut mulle kivaa lomaa, vaikka enhän mä ole täällä lomalla. Samanlaista arkea mulla on täällä töiden puolesta mitä kotonakin olisi. Sää ja maisemmat on vaan vähän paremmat! Yksi päivä juuri mietin miltä tuntuis oikeasti olla jossain ulkomailla reissussa niin ettei tarvitse tehdä yhtäkään työjuttua, ja voi oikeasti vaan olla ja laittaa puhelin vaikka kiinni koko loman ajaksi. No onneksi tykkään niin paljon siitä mitä teen niin tällainen rytmi ja tahti sopii mulle hyvin!

We had driven past this wall that has these amazing cactuses on it for many times. Yesterday I finally decided that now we need to pull out the car and take a few pictures! If I would have my own villa here in Spain I would definitely plant big cactuses in front of it and so many pink flowers! Well maybe some day, who knows?

We just got back from Ronda. We did a little day trip there! Maybe you already saw some pictures on my instagram stories? I have even more pictures on my camera, and I thought to start editing them now. I feel like I have so much material, but it’s so much to do here and the weather is nice, so I feel a bit restless to just sit inside with a computer. It’s lovely how so of you have wished a great vacation for me, even thought it’s not a vacation for me. I work here as same as I would do if I were home. Only the views and the weather is much better! One day I was thinking how it would feel to be on a real vacation? Like that I wouldn’t have to do a one single work thing, I could just lay and even close my phone for a week if I wanted to. But I don’t mind, since this what I do know really works well for me!

Kommentit

Kommentoi
 1. M

  Ihanan näköistä siellä, josko kohta saatais suomeenkin vähän lämpimämpää :) Pystyisitkö tehdä ruokapäiväkirjaa ja myös kuinka urheilet? Oot upeassa kunnossa, olisi mukava kuulla kuinka ylläpidät sitä, juurikin ruokavaliolla :)

  • Natalia Oona

   Toivottavasti Suomeenkin saapuisi pian kevät! :) Mä en jotenkin tykkää tuollaisista ruokapäiväkirjasta ideana. En tykkää kytätä omia syömisiäni, vaan syön silloin kun mulla on nälkä ja sitä mitä tekee mieli. Kuuntelen vaan omaa kroppaani ja yritän pysyä aktiivisena :) Mulle on vaan tärkeintä, että voin hyvin! Kiitos paljon <3

 2. La Bijoux Bella | by mia

  How cute, I love the cactus ?plants, they are so beautiful and peaceful to look at. Love ❤️ the photos! :)

  ?LA BIJOUX BELLA ?| By Mia | A Creative Lifestyle Blog

  • Natalia Oona

   I loved the cactuses too! Thank you <3

 3. Ka

  Mun mielestä olet etuoikeutettu jo pelkästään siinä, että sun ei tarvi istua töissä sitä 8 tuntia päivässä. Luojan kiitos itse olen tällä työmäärällä ansainnut vuosilomani ilman töitä.

  • Natalia Oona

   Onpas sulla ikävä ajettelutapa kaikkia kotona työskenteleviä, ja ilmeisesti myös yrittäjiä kohtaan? Ihan samanlaisia tuntimääriä mäkin teen kuin sä, paitsi tietenkin mun tunnit on hajautettu myös niille illoille, viikonlopuille sekä myös juhlapyhille, jolloin sä olet vapaalla..

   Mä oon tehnyt älyttömästi töitä sen eteen että oon saavuttanut nykyisen asemani, jota sä pidät etuoikeutettuna. Aluksi myös pitkään niin etten oo saanut tästä mitään toimeentuloa, ja oon joutunut tekemään montaa työtä samaan aikaan. Lopulta oon saavuttanut aseman, jolloin voin tehdä työkseni sitä mitä teen nyt, ja nyt tuli sellainen kuva, että mä en edes vuosilomaa ansaitsisi? Ei sillä, että mulla olisi sellaista viimeiseen kolmeen vuoteen ollut :D

  • Juuli

   Äh olipa inhottava kommentti, tuli jotenkin turhautunut olo Natalian puolesta… Mun mielestä tähän toimis mun lempparilausahdus “Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind.” Laadukkaan blogin pitäminen ei ole mikään piece of cake ja esimerkiksi postausten tekemiseen, kuvien editointiin ym. menee todella paljon aikaa. Tämä helposti unohtuu meiltä lukijoilta, ja on helppo ajatella vaan, että tuolla toi vaan viettää makeeta jet set-elämää ja juo hienoja drinkkejä :D Siksi itse kyllä arvostan Nataliaa kun hän jaksaa tähän blogiin panostaa 110%. ja on aina kaikille lukijoilleen ystävällinen ja asiallinen ja vastailee kommentteihin. Ehkä kenenkään ulkopuolisen ja tuntemattoman ei tarvitsisi tulla sanomaan mitä toinen on ansainnut ja mitä ei…. Pidetään vaan huolta siitä omasta tekemisestään, eikös juu. :)

   Sitten aiheesta pannukakkuun: mistä olet ostanut tuon kaulakorun? Ihana :)

   • Natalia Oona

    Hei Juuli, ihan mielettömän hyvä kommentti. Kiitos! <3 Ja pakko sanoa, että sun lempparilausahdus sopi kyllä niin hyvin.

    Kaulakoru on Karoszka nimisestä nettikaupasta!

    Kiitos vielä sulle kommentista ja ihanaa loppuviikkoa <3

 4. :)

  Olen niin korviani myöten täynnä tuota juttua, että bloggaajat eivät tee oikeaa työtä ja kokeilisi 8h kokopäivätöitä yms. Voisin verrata bloggaajan työtä vähän opiskeluun. Itse olen opiskelija ja vuosi sitten tein fyysistä 3-vuorotyötä ja voin sanoa että korkeakouluopiskelu on paljon raskaampaa kuin tuo työ. Vaikka koulussa päivät ovat lyhyitä ja on pitkiä vapaita, mutta silti jatkuva “keskeneräisyyden” tunne on todella raskasta, kun koko ajan pitäisi lukea tai tehdä jotain tehtävää yms. kun suuressa osassa työpaikoista kuitenkin on vaan töissä ja sitten pääsee oikeasti vapaa-ajalle. Sinä kyllä teet hienoa työtä ja on todella upeaa, että olet saavuttanut sellaisen työpaikan, mistä oikeasti pidät!

  • Natalia Oona

   Kaikki työt ovat erilaisia, ja kaikissa omat haasteensa. On totta, että juuri tuo “keskeneräisyyden” tunne on raskas, jatkuvasti tietää että olisi jotain mitä tehdä.. Ja niitä töitä tulee helposti tehtyä myös paljon, kun ne on siinä kotona edessä jatkuvasti. Mutta niin kuin sanottu, puolensa kaikessa.

   Mäkin oon iloinen, että mulla on työ josta todella pidän! Kivaa loppuviikkoa sulle <3 Ja paljon tsemppiä sulle opiskeluihin!

 5. Rrr

  Kai sä siellä nyt jollakin lomalla olet, etkä vaan lähteny töitä tekemään?

 6. Roosa

  En kestä noita kommentteja :D Blogin pitäminen näin aktiivisesti ja laadukkaasti on todellakin kokopäivätyö! Itsekin blogia pitäneenä osaan arvostaa sun työtä ja propsit postaustahdin nopeudesta ja ennen kaikkea laadusta! :)

  • Natalia Oona

   Ehkä sitä voi olla joillekin hankala ymmärtää, jos ei itse oo ikinä blogia pitänyt tai tunne ketään joka pitäisi! Kyllä tässä todella töitä riittää.. Ja kiitos super paljon <3

 7. Marianne

  Upeita kuvia :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  • Natalia Oona

   Kiitos paljon <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]