Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

MY PLAYLIST AT THE MOMENT

11.08.2017 5 kommenttia

Laitetaan viikonlopuksi kunniaksi pitkästä aikaa tulemaan mun soittolistaa. Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Mulla on täällä viimeinen päivä menossa Svenniksen kanssa.. Vitsi miten nopeasti viikko meni, ja mun puolesta hän olisi voinut jäädä vaikka pidemmäksikin aikaa meille. Niin suloinen ja ihana koira! Muuten mun viikonlopun suunnitelmat on aika auki, tosi yllättävää eikö? Musta tuntuu että mun suunnitelmat on aina auki.. Joka tapauksessa ihanaa alkaa viikonloppua teille!

Since it’s Friday, I thought to share my playlist with you. Do you guys have some plans for the weekend? Today is my last day with Svennis.. One week went past so fast, I wouldn’t mind if he would have stayed here for a longer time. Such a cute and wonderful dog! Other than that I my plans or the weekend are pretty open, what a surprise right? I feel like my plans are always open.. Anyways, have a great weekend everyone!

do re mi – Black bear feat. Gucci Mane

Congratulations – Post Malone

Voodoo Song – Willy William

XO TOUR Llif3 – Lil Uzi Vert

No Vacancy – OneRepublic (with Sebastion Yatra)

Feel – Mahmut Orhan, Sena Sener

Wild Thoughts – DJ Khaled, Rihanna, Bryson Tiller

What You Like – 24hrs feat. Wiz Khalifa & Ty Dolla $ign

F*ck With You – Tyga

HUMBLE – Kendrick Lamar

Löytyykö teijän omalta soittolistalta samoja biisejä?

Do you have some same songs on your playlist as I do?

Photos Linda Juhola

Kommentit

Kommentoi
 1. La Bijoux Bella | by mia

  I love “no vacancy” too, such a cool list of songs! Love ❤️ it! :)
  Merci for sharing.

  ??LA BIJOUX BELLA ??| By Mia | A Creative Lifestyle Blog

  • Natalia Oona

   Happy to hear you liked this post :) Have a great weekend <3

 2. J

  Moikka! Muistaakseni luin joskus blogisi kommenttiosiosta, kuinka oot käynyt ottamassa huuliin täytettä. Kuinka paljon sulla on täytettä huulissa? Käytkö ottamassa pistokset Ruotsissa vai Suomessa? Onko huulten täyttö halvempaa Ruotsissa, jos oot tehnyt hintavertailua? :-) Oon ite harkinnut huulten täyttöä ja jos sulla on esimerkiksi vielä täyteainetta näissä kuvissa jäljellä, niin vau, hieno lopputulos. Ehdottomasti haluan itsekin. Mukavaa syksyn alkua sinne!!

  • Natalia Oona

   Oon käynyt laittamassa sekä Suomessa, että Ruotsissa. Täällä Ruotsissa viimeisimpänä :) Mun on ihan turha kertoa paljonko mulle on laitettu, koska siinä missä vaikka 1 ml näyttää toisella super näyttävältä lopputulokselta niin toisella ei välttämättä huomaa edes yhtään eroa :D Kaikki riippuu niin paljon siitä millainen lähtökohta sulla on, millaiset sun huulet on, mitä ainetta käytetään, miten sun kroppa reagoi siihen täyteaineeseen yms.. Hyvä laittaja osaa kyllä katsoa paljonko sulle laittaa ja millä lähdetään liikkelle :)

   Hinnat on aika samoissa! Musta on paljon tärkeämpää on etsiä hyvä tekijä, kuin etsiä edullista klinikkaa.. Se millaisen lopputuloksen saat on täysin siitä kiinni miten ammattitaitoinen ja osaava henkilö sun huulet laitta! Ruotsista löytyy kuitenkin musta paljon enemmän klinikoita mitä Suomesta, varmaan koska täällä kaikki täyteaineet on ihan arkipäiväistä ja niin yleisiä :) Toivottavasti tästä oli jotain apua!

   Kiitos ja samoin sulle!

 3. J

  En tarkoittanut sillä, että haluaisin itse “just saman verran” täyteainetta, ihan uteliaisuudesta kysyin, kuinka paljon sulle on laitettu täyteainetta. Totta kai se on henkilökohtaista. Mutta ymmärrän, ettet halua kertoa. :-) Ja oon samoilla linjoilla, hinnasta ei kannata tinkiä vaan etsiä hyvä osaaja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]