Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näin onnistut Insta-kuvissa – 6 tärkeää vinkkiä

03.07.2018

Miten saada sähäkämpi Instagram-fiidi? Kertaa nämä vinkit ennen kuin seuraavan kerran poseeraat kameralle.

1. Peurat pois ajovaloista

Harva näyttää hyvältä suoraan edestäpäin kuvattuna – katso vaikka passikuvaasi. Kallista mieluummin päätäsi hieman sivulle, alas tai ylös. Imartelevinta kuvakulmaa voi etsiä etukäteen kotona peilin avulla.

2. Ryhtiliike

Nosta leukaa ylöspäin, vedä olkapäät taaksepäin, suorista selkä ja käännä vartaloa hieman sivuttain. Pistä käsi vyötärölle, taskuun tai tuo se lähelle kasvojasi.

3. Kauneus on katsojan silmässä

Katso kameraan kuin katsoisit jotain rakastamaasi – oli se sitten kumppanisi, lemmikkisi tai juuri kotiuttamasi designlaukku. Kliseinen vinkki, mutta toimii!

4. Liikettä kuvaan

Unohda pönötys ja lähde liikkeelle! Kokeile eri asentoja, kävele kohti kameraa tai siitä poispäin. Muista kuitenkin liikkua rauhallisesti, jotta kuvaan tallentuu muutakin kuin suttuisia vauhtiviivoja.

5. Sarjatulta!

Ammattimallitkaan eivät onnistu joka ruudussa. Käske siis kuvaajaa käyttämään sarjakuva-asetusta: mitä enemmän räpsyjä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä joukosta löytyy edes yksi onnistunut Insta-kuva.

6. Malttia filttereiden kanssa

Puhelimien kameroilla saa nykyään niin laadukkaita kuvia, että useinkaan valmiiden Instagram-filttereiden käyttö ei ainakaan paranna niitä. Jos otettu kuva kaipaa mielestäsi kohennusta, kokeile filttereiden sijaan säätää sen valoisuutta tai lämpöä.

Lue myös:

11 x täydellinen selfie

Elle testaa: täydellinen selfie -aplikaatio

Cosmopolitan: 8 vinkkiä, joiden avulla otat täydellisiä ruokakuvia

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä