Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Work it out

15.04.2017 Ei kommentteja

Tällä hetkellä ei ole juuri mitään vaatteita, joita valitsisin mieluummin päälleni kuin treenivaatteet. Toki esimerkiksi pukeutuminen Gucciin päästä varpaisiin menisi niiden edelle, mutta sitä varten pitäisi myydä auto. Eikä Guccin vaatteet päällä voisi luonnollisestikaan kävellä mihinkään, joten palataan takaisin treenivaatteisiin.

Joskus on hauska vain näyttää siltä kuin olisi treenannut. Vetää päälleen lenkkipolulta tutut vaatteet ja lisätä poskiin hieman “ulkoilun” punaista. Legginsit voittavat kaikki muut alaosat kuusi nolla. Joustava, leveä vyötärönauha, joka vetää vatsaa sisään ja tuntuu silti pehmeältä. Lenkkarit, joilla ehtii kävellä päin punaisia jäämättä auton alle. Treenitoppi, joka antaa ryhtiä yläkerralle ja tuntuu kaiken lisäksi mukavalta.

Siksi se miltä treenivaatteet näyttävät on tullut entistä tärkeämmäksi. Ne sopivat niin löhöilyyn kuin kaupungillekin. Niitä voi myös yhdistää myös muuhun arkipukeutumiseen, esimerkiksi Vetements on tehnyt rennoista gollegeista salonkikelpoisia ja nyt niitä löytyykin jokaiselta itseään kunnioittavalta muotitalolta. Ja vaikka varsinkin leggarit ovat saaneet oman osansa muotikriitikoiden paheksunnasta, niin who cares.

Niin ja toki treenivaatteita voi käyttää myös treenaamiseen. Alla pari omaa suosikkia molempiin tarpeisiin.

Loungeasu / Paita ja leggarit: Björn Borg, Lenkkarit: Ecco
Juoksuasu / Asu: Röhnisch, Lenkkarit: New Balance

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]