Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uusi upea sinä

24.01.2014 Ei kommentteja

Monet aloittavat aina tammikuussa uuden terveellisemmän elämän – joka kestää keskimäärin helmikuuhun. Ongelmana ovat yleensä epärealistiset tavoitteet, joihin päästäkseen elämän pitäisi pyöriä vain sen yhden asian ympärillä, eikä sen kaapissa huutelevan suklaapatukan kutsuun saisi vastata. Ikinä. Siihen valitettavasti kovin harva pystyy  – eikä pidäkään.

Olen sortunut tuohon epärealismiin monesti itsekin ja huomannut, että pysyviä tuloksia ei tule ilman elämänmuutoksia, joten lupaukset kannattaa tehdä pidettäviksi.Vaikka ne sitten olisivatkin vain sen palaveripullan vaihtaminen mandariiniin tai sen yhden kerroksen käveleminen hissin sijasta.

Olin jo viime vuonna päättänyt, että vähennän valkoisen leivän, sokerin ja pullan puputtamista. En kuitenkaan jättänyt niitä kokonaan pois, koska jos jonkun asian kieltää totaalisesti, se ei taatusti tule onnistumaan. Päätin myös urheilla enemmän, sekä hoitaa ihoani paremmin.

Aika helposti pidettävät lupaukset, jotka kuitenkin vaikuttavat selkeästi omaan oloon ja ulkonäköön. Koska tosiasia on, että useimmat meistä haluavat niihin molempiin parannusta. Leivän osalta vaihto tummaan ei paljoa vaadi, ja pullaa syön enää pari kertaa viikossa entisen jokapäiväisen sijaan.

Urheilun osilta olin totaalisen kyllästynyt lenkkeilyyn ja punttisaliin. Ryhmätunnit eivät inspiroineet ja vuosien jälkeen pilateskin oli käynyt yhtä tylsäksi kuin Miley Cyrusin nakuilu. Sattumalta kuitenkin löysin harrastuksen, josta saan kaipaamani haastavuutta, mutta myös erittäin kovaa treeniä. Tankotekniikka on kaunista (sitten kun sen osaa), se vaatii hurjasti voimaa, kropan hallintaa ja notkeutta. Epäselvyyksien välttämiseksi painotan, että kyseessä ei ole “tanssiklubeilta” tuttu harrastus, jossa keskitytään seteleiden nappaamiseen keski-ikäisten miesten lompakoista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ihon hoitaminen on helppoa, mutta siihen joutuu uhraamaan aikaa. Joka iltainen hoitorutiini puhdistuksineen kasvoille sekä säännöllinen kropan kuorinta ja öljyäminen vievät jo pitkälle. Ehkä vaikein asia itselle on ollut tarpeeksi suojaavan aurinkovoiteen käyttäminen. Rakastan aurinkoa ja sitä mitä se tekee fiilikselle (ja ulkonäölle). Olen aina grillannut itseäni samaan pisteeseen kuin pallogrillissä tirisevä korpuksi palanut makkara. Se on nyt loppu, ja nykyään nautin auringosta kohtuudella ja korkeilla kertoimilla.

Muuta juuri ne asiat, jotka sinusta tuntuvat oikeilta, älä stressaa ja ole uusi upeampi sinä!

 

Paita: Minna Hepburn, Housut: Zara, Kello: Zenith, Korut: eri putiikeista ja kirpputorilta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä