Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tekstailkaa toisillenne

23.12.2014 Ei kommentteja

Lähdin kirjoittamaan ihanan jouluista postausta ystävistä, perheestä ja rakkaudesta, mutta mieleni muuttui ihan viime näppäimillä.

Jouluna on lupa syödä liikaa ja napsia närästyslääkkeitä kuin pastilleja. Lupa juoda kuin eiralainen kotirouva ja haista pahemmalle kuin Tarjoustalon seinältä repäisty joulupukki. Lupa valehdella pitävänsä siitä paistinpannusta ja kuntokeskuksen kuukausikortista, jonka taas kerran sai poikaystävältään.  

Ja jouluna on kummallista kyllä myös lupa lähestyä vanhoja tuttavia, exiä ja kaukaisia sukulaisia tekstiviesteillä. Puhelimen värähdys jouluaattona voi tarkoittaa vain kahta asiaa. Joko ystäväsi on lähettänyt mielikuvituksellisen “Hyvää joulua” -viestin koko osoitekirjalleen tai olet tullut mieleen jollekin, jota et ole muistanut aikoihin. Jälkimmäisessä tapauksessa vastaamisella voi olla seurauksia. Exät ja kaukaiset sukulaiset luultavasti haluavat jotain. Jotain mitä et välttämättä ole valmis antamaan. Palveluksia, uuden mahdollisuuden tai ihan vain muistutuksen olemassaolostaan. 

Antaako joulu kaikessa lämmössään luvan lähestyä myös niitä, joiden kanssa ei normaalisti olisi missään tekemisissä? Mahtuuko joulun taika tosiaan 160 merkkiin? Itse aion jättää aattona puhelimen narikkaan ja keskittyä niihin, jotka muistavat tekstailla minulle vielä jouluaaton jälkeenkin.

Pakko kuitenkin lopuksi palata tämän tekstin alkuperäiseen ajatukseen, eli kiittää upeaa perhettä ja ihania ystäviä tästä vuodesta. Kuten myös kaikkia teitä, jotka jaksatte lukea outoja horinoitani. Ihanaa joulua. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Paita: Taitavan ja ihanan Stinan tekemä (hänestä kuullaan vielä), farkut: Diesel

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä