Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tee hyvää itsellesi

18.09.2017 Ei kommentteja

Hyvinvoinnista on tullut monelle kirosana. Nimenomaan sanasta “hyvinvointi”, joka nykyään melko kevyesti liitetään kaikkiin aihetta edes etäisesti liippaaviin asioihin. Varmasti jossain tuotekehitysputkessa on tulossa hyvinvointitupakka, josta voi vetää nikotiinin ohessa hönkäyksen minttua ja lehtikaalia sisuksiinsa.

Itse haluan uskoa parantaviin kristalleihin, vihersmootheihin ja meditaatioon. Sillä jotain niin kovin ihanaa on siinä ajatuksessa, että olisi itse oman hyvinvointinsa herra. Että edes jotain tässä kaoottisessa maailmassa olisi omassa kontrollissa.

Hyvinvointi on valitettavasti iso maailmanlaajuinen bisnes, jolla yritetään takoa rahaa joskus jopa ihmisten olosta välittämättä. Siksi mielestäni on entistä tärkeämpää tukea pieniä kotimaisia yrittäjiä, jotka haluavat oikeasti auttaa pientä ihmistä voimaan paremmin.

Pääsin toissaviikonloppuna viettämään täydellisesti räätälöityä Lifeness-viikonloppua Hangon uuteen kylpylään. Kahteen päivään kuului useita erilaisia kehoa helliviä treenejä, kuten lihaskuntotreeni rannalla, kehoa sisältä hellivä ja energisoiva Qi-Jong, sekä varsinkin meille selkävaivaisille ihanasti rankaa liikuttava movement. Jokainen treeni oli rakennettu niin, että kukin pystyi tekemään omalla tasollaan (ja halutessaan vähän yli).

Eräs lajeista kuitenkin etukäteen hirvitti. En ole uinut allasta päästä päähän pariinkymmeneen vuoteen. Enkä osaa sukeltaa pitämättä nenästä kiinni, minkä vuoksi joudun kertomaan tyttärelleni altaalla tekosyyn, että äiti ei sukella siitä syystä että hiukset muuttuvat vihreäksi. Säälittävää tiedän. Tällä kertaa tekosyyt eivät auttaneet. Uintivalmentaja Anne Hiltunen sai jopa tälläisen uimahalleja inhoavat tapauksen nauttimaan uimatreenistä. Ja se ei ole ihan vähän se.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Treenejä rytmittivät terveelliset lounaat ja oma suosikkini smoothie-bar, jossa pääsi itse rakentamaan oman lempismoothiensa valmiiksi leikatuista hedelmistä ja vihanneksista, sekä luonnonmukaisista proteiineista ja superfoodeista. Jos joku vain pilkkoisi kotonakin kaiken valmiiksi…

Eräs hienoimmista asioista oli myös uusiin upeihin daameihin tutustuminen. Illallisella juttu lensi kuin vanhoilla tutuilla ja tokihan hyvinvointiviikonloppuun kuuluu pari lasia viiniä ja pieni herkuttelu (näin halutessaan, ei pakollista). Sillä hyvinvointiakaan ei kannata ottaa liian vakavasti. Elämästä pitää nauttia ja se onnistuu parhaiten panostamalla itseensä.

Viikonlopun jälkeen lihakset olivat sopivan kipeinä, mutta kroppa täynnä uutta energiaa. Tuntui, että seuraava viikko meni duunissa kuin itsestään. Suosittelen.

Seuraava tapahtuma on 7.-8.10 Långvikissa. Jos kiinnostuit, niin lue lisää tästä.

Smoothie bar meets Qi-Jong. 

Hanko Spa ja Erika Naakkaa sparraava Anne.

Salmon bowl, Movement ohjaaja ja Hankoon (vauhdikkaasti) kuljettanut laina-Hyundai, kiitos Esa ;)

Uudet, freesit treenikamat ja rentoutumishetki Spassa.

Lue lisää Lifeness

Kaikki treenikamat: Röchnisch


Uimapuku: Halla X Halla

 

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä