Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tärkein ihmissuhde

30.12.2018 4 kommenttia
Jokaisen pitäisi vähintään kerran viikossa käydä treffeillä. Oman itsensä kanssa. Ostaa kukkia ja suklaata, sekä nauttia yhteisestä ajasta hyvän tyypin kanssa. Sen, jonka ainakin luulee tuntevansa parhaiten. Pitäisi vetää jalkaan virttyneimmät verkkarit, sekä mukavin T-paita ja lukea eroottinen novelli, tutkia varpaiden välejä ja pursottaa kermavaahtoa suoraan suuhun. Tehdä asioita, joita ei halua tehdä kenenkään muun kanssa.

Edellä mainittu on vielä helppoa, mutta miksiköhän on niin pelottavaa tehdä tiettyjä asioita yksin? Esimerkiksi mennä leffaan. Siellä kun ei kuitenkaan voi edes keskustella kenenkään kanssa. Paikka, jossa kaikki tuijottavat pimeässä samaan suuntaan ja silti tuntuu siltä kuin näkisi vierustoverin nostavan sormensa otsalleen L-kirjaimen muotoon.

Jotain vielä pelottavampaa on mennä yksin illalliselle. Varata pöytä yhdelle ja mennä ravintolaan ilman selittelyjä kaverin peruuttamisesta. Johtuukohan se siitä, että ravintoloiden pöydissä on kattaus vähintään kahdelle? Vai siitä, että odottaa tarjoilijan kysyvän “vain sinä?” ja lisäävän perään säälivän katseen. Vai onko se kaikki vain oman pään sisäistä kuvitelmaa ja epävarmuutta siitä viihtyykö yksin itsensä kanssa?

Suurimmat odotukset ja vaatimukset eivät nimittäin useinkaan tule ulkopuolelta. Toisilla ihmisillä ei ole valtaa loukata tai arvostella meitä, jos emme itse ole heille sitä valtaa antaneet. Emme ole sama, kuin muiden mielipiteet itsestämme. Ne ovat vain heijastus siitä, miten joku meidät kokee juuri sinä hetkenä. Keskitymme ihan liikaa siihen mitä pitäisi olla, eikä siihen mitä on. Kun alkaa tarkemmin havainnoimaan omaa itseään, voi löytää oman tapansa olla, ja ehkä jopa pitää siitä mitä löytää.

Diane Von Furstenberg joskus sanoi, “The most important relationship in your life is the relationship you have with yourself. Because no matter what happens, you will always be with yourself.”  Joten ehkä sille tärkeimmälle ihmissuhteelle kannattaa järjestää aikaa, ja viedä se vaikka syömään hyvin. Sekä kysyä säännöllisesti mitä kuuluu.

Mekko: H&M
Villatakki: Acne
Farkut: H&M
Kengät: Stella McCartney
Koru: Sif Jakobs

Kuvat: Minna Barbunakis

 1. Merja

  Olen samaa mieltä. Kaikki mitä teen on vain ja ainoastaan sitä mitä itse haluan.

  • Muotikuiskaaja

   Hienoa jos pystyt siihen, liian usein sitä tekee asioita vain miellyttääkseen muita.

 2. inga

  kaunis ihminen sisältä ja ulkoa .. kiitos tekstistä

  • Muotikuiskaaja

   Olipa kauniisti sanottu, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä