Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tanko ja entinen rautakanki

20.03.2014 Ei kommentteja

Pelasin jalkapalloa tosissani yli 25 vuotta. Lopettamisen jälkeen elämään jäi iso pallon mentävä aukko. 

Kävin jossain välissä lenkkeilemässä, mutta päämäärättömästi juokseminen ilman, että joku kannustaa (lue huutaa) korvan takana ei vain tuntunut omalta. Pilatesta harrastin monta vuotta, mutta sitten matolla makaaminen alkoi maistua puulta. Jooga taasen oli aivan liian rauhallista omalle luonteenlaadulle. Kävin itsepuolustuslaji Wing Tsuniakin pari vuotta kokeilemassa, mutta ensimmäisen kerran kun huuli halkesi ajattelin, etten odota kunnes nenä on poskella. 

Nyt uskon, että olen löytänyt uuden lajini. Tankotekniikka (ei siis tietyiltä klubeilta tuttu tankotanssi) on haastava laji, jossa kehittyminen on helppo huomata. Aluksi jotkut liikkeet tuntuvat fyysisesti mahdottomilta, mutta voiman ja tekniikan lisääntyessä homma alkaa aukeamaan. Onnistumisen elämyksiä kokee joka tunnilla, mutta haasteita riittää vielä vuosiksi, sen verran kaukana omasta tasosta ovat Rock the Polen upeat valmentajat. Itse olen lajia nyt treenannut puolisen vuotta, eikä yleensä tässä vaiheessa iskevää kyllästymistä ole vielä ilmassa.

Laji vaatii voimaa ja notkeutta. Ja vaikka niitä ei aloittaessa olisikaan, niin molemmat kehittyvät hyvää tahtia. Nimim. entinen rautakanki.

Tanko ei sitä pallon mentävää aukkoa kokonaan peitä, mutta ainakin ison osan siitä. Seuraavaksi haluaisinkin ostaa tangon kotiin, mutta tilanpuutteen vuoksi maljakot ja ikkunat olisivat siinä tapauksessa entisiä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Perhonen

Banana Split

Kupido

Jamilla

Vaakaskorpioni

www.rockthepole.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä