Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Solmuja hiuksiin – Mago

16.04.2014 Ei kommentteja

Mago on koreaa ja tarkoittaa Äiti maata. Nyt se tarkoittaa myös pidempiä hiuksia. Mago tekniikan keksijä korealainen Mr. Lee sai ajatuksen luonnollisista hiustenpidennyksistä katsoessaan vuorikiipelijöitä ja heidän käyttämiään solmuja. Mago-menetelmä on patentoitu kaksoisvetosolmu, jolla hiustenpidennykset solmitaan puuvillalangalla kiinni omiin hiuksiin.

Menetelmä on erittäin hellävarainen. Ei liimoja tai sinettejä, joiden avulla kyllä saa pidennyksen, mutta jotka monesti pois otettaessa vievät mukanaan myös osan omia hiuksia. Edellä mainituille menetelmille voi myös allergisoitua, joten pelkkä puuvillalanka kuulostaa ja tuntuu paremmalta vaihtoehdolta.

Suomen Mago-kouluttaja Miia-Maria Levälampi Stage 11:sta kertoi, että menetelmän kanssa käytettävä hius on laadukasta Simply Natural luonnonhiusta. Sävyjä löytyy jokaiseen tarpeeseen ja hiusta saa suorana, laineena sekä kiharana ja kolmessa eri pituudessa. Jokaiselle jotakin.

Solmut päähän

Mago-guru Miia-Maria painotti, että ensimmäiseksi tehdään aina konsultaatio, jossa katsotaan yhdessä kampaajan kanssa mitä värejä, minkä pituista ja kuinka paljon tukkaa laitetaan. Eikä aina tarvitse pidentää, myös tuuhennos tekee paljon yleisilmeelle ja hiusten ryhti paranee. Kukaan ei varmasti huomaa mitään, jos näin toivoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pidennyksen saa päähän jo kahdessa tunnissa, joten kampaajalla ei tarvitse istua tunteja peppu puuduksissa. Tukka pysyy hyvänä päässä noin neljä kuukautta, joten toimii kasvatusvaiheessa loistavasti, sillä omat hiukset kasvavat huomaamatta Magojen hellässä huomassa.

Luonnollisestikin ruotsalaiset ovat jo ottaneet Magon omakseen ja naapurissa solmuja löytyy joka toisien korvien välistä.

Omat kokemukset

Jo aiemmin Magoa kokeilleena tiedän, että hiuksen hoito on helppoa. Kaappiin ei tarvitse hankkia taas uutta rivistöä tuotteita, sillä samat kampaamotuotteet sopivat myös Magon kanssa. Muotoiluraudoillakaan ei tarvitse varoa muuta kuin omia sormia. Toki takuun hiuksille saa vain jos käyttää Simplyn omia pidennyksille tarkoitettuja hoitotuotteita.

Omaan päähän laitettiin 50cm, suora hius, jota lopuksi leikattiin hieman. Omia hiuksia ei tarvinnut leikata ollenkaan. Lopputuloksena liikkuvat, kevyet ja luonnolliset hiukset. Ei kiristä eikä purista. Magoisaa.

Ennen ja jälkeen

Stage11

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä