Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Seikkailu Amsterdamissa, osa 1

30.01.2014 Ei kommentteja

Sain kutsun lähteä Amsterdamin muotiviikoille katsomaan Supertrashin muotinäytöstä. Mietin vastausta noin sekunnin ja aloin pakkaamaan. Enpä osannut aavistaa mitä kaikkea kahteen päivään mahtuukaan.

Saavuimme jo aamuvarhaisella Amsterdamiin ja päätimme ottaa pienet kauneusunet upean Hotelli Andazin pumpulisissa sängyissä. Vieläkin unenpöpperössä lähdimme vaeltamaan Amsterdamin ihania katuja ja kujia, joilla meinasimme jäädä polkupyörän alle noin neljätoista kertaa. Kutakuinkin kymmenen kilometrin kävelyn jälkeen, jalat rakoilla ja pyörien kellot vieläkin korvissa soiden saavuimme Supertrashin myymälään valitsemaan illan vaatteita.

Vielä polkupyöriäkin vaarallisempaa oli kuitenkin edessä. Sata naista, rajallinen määrä ilmaisia vaatteita ja kiire. Seurauksena luonnolisestikin kaaos ja totaalinen anarkia. Lopulta poistuimme kuitenkin kasseinemme liikkeestä väsyneinä, mutta onnellisina kohti Hotelli Andazin pressi-illallista. 

Illallisen jälkeen kaikki paikalla olleet kansainväliset toimittajat siirtyivät hotellin eteen odottamaan kuljetusta muotinäytökseen. Ilmeisesti kuljetus oli kuitenkin unohtunut jonnekin Amsterdamin savuisille kujille. Aikaa näytöksen alkuun ei ollut liikaa, eikä meillä ollut vielä kutsujakaan, joten hyppäsimme taksiin. Juuri taksiin astuessamme tajusimme onneksi kuvata Saksan Ellen toimittajan kutsun, josta näkyi näytöspaikan melkein kokonainen osoite.

Pari sanaa kuskin kanssa vaihdettuamme tajusimme, että kuljettaja oli aika “savuisissa” tunnelmissa. Epäilin kuitenkin, ettei hän ollut savutonta päivää nähnytkään pariin vuosikymmeneen, joten ajo sujui varmasti paremmin pienissä pöllyissä. Heitimme kuskille osoitteen ja hän ilmoitti sen olevan ”huonolla alueella”, joka yleensä voisi olla merkki siitä, että suunnitelmia kannattaa muuttaa, mutta nyt oli herranen aika sentään kyse muodista! Hetken ajettuamme huomasimme, ettei kuskilla ollut hajuakaan osoitteesta ja asiaa ei ehkä auttanut kolme naista, jotka kaikki vuorollaan “neuvoivat” minne ajetaan…

Mainos alkaa
Mainos päättyy

To be continued…

Matkustusasuna toimi mahtava Suomalaisen suunnittelijan Piia Hännisen susigollari, Acnen nahkahousut ja ASHin bootsit

Kaunis ja vaarallinen

Sähkönsinistä Supertrashia

Shoppailusta selvinneenä ja onnellisena

Hotelli Andazin herkkupöytä Happy Hourin aikana

Happy hour Andazissa tarkoittaa ilmaisia viinejä viiden ja seitsemän välillä. 

Näkymä ikkunasta

Kutsu näytökseen

Dinnerillä Ellen päätoimittaja Tarun ja PR-guru Tytin kanssa. Salaperäinen Tytti viihtyi kameran takana…

Andazin aamiaisen murovaihtikset. Ehkä paria erilaista olisi vielä kaivannut :)

Pata kattilaa soimaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä