Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pari sanaa luottamuksesta

27.06.2018 4 kommenttia

Luottamusta on monenlaista. Itseluottamusta, luottamusta toisiin ihmisiin ja joskus jopa luottamusta johonkin korkeampaan voimaan.

Meissä kaikissa on itseluottamusta. Ymmärrystä siitä, että omassa itsessä on potentiaalia. Potentiaalia suoriutua ihan mistä vaan. Rohkeutta uskaltaa, rikkoa rajoja ja heittäytyä. Ja joskus vain katsoa peiliin ja kehua itseään (se ei haise, kokeile vaikka).

Joskus itseluottamukseen on vaikea päästä käsiksi, sillä annamme monesti liikaa tilaa epävarmuudelle. Pahimmassa tapauksessa epävarmuuteen nojaaminen rajoittaa elämää. Asioita jätetään tekemättä epäonnistumisen pelossa. Ei uskalleta yrittää ja epäonnistua. Esimerkiksi joillekin yrittäjille konkurssi on merkki siitä, että jotain on tehty oikein. Sillä mikä meitä opettaisi paremmin kuin epäonnistuminen. Kuinka hieno ajatusmaailma.

Luottamus toisiin ihmisiin on vieläkin haastavampaa kuin luottaminen omaan itseen. Se on jollain tapaa kannateltavana olemista, riskin ottamista. Sillä juuri mikään ei pelota niin paljon kuin se, että joku johon luotat, tiputtaa sinut alas. Toki jos ei koskaan luota kehenkään, ei luottamusta voi pettää. Sellainen elämä tosin olisi kovin raskasta.

Luottamus toiseen on eräänlaista varmuutta. Se on varmuutta siitä, että vierelläni seistään ja annetaan olla juuri sitä mitä olen. Varmuutta siitä, että toinen pitää puoliasi. Kovissakin paikoissa. Luottamusta siihen, että ei tarvitse selitellä itseään tai tekemisiään. Luottamuksen arvoinen jo sanontana kertoo, että ihminen, johon voi luottaa on arvokas. Itse luotan hyvin harvoihin ihmisiin. En edes oikein osaa sanoa miksi, mutta nämä harvat henkilöt ovatkin sitten itselleni mittaamattoman arvokkaita.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiitos siis näille harvoille arvokkaille ystäville, jotka kannattelevat eivätkä vahingossakaan tiputa. Vaikka joku yrittäisikin horjuttaa.

Tyllihame: Katri Niskanen

Lenkkarit: New Balance

Huppari: Piia Hänninen

Kuvat: Minna Barbunakis

Katso myös vinkit kuivien hiusten hoitoon tästä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

 1. Stina

  Nyt osu ja upposi, etkä tiedä kuinka lujaa!!!

  • Muotikuiskaaja

   <3

 2. J

  Wau! Mistä lenkkarit?

  • Muotikuiskaaja

   Lenkkarit on New Balancen tämän kesän mallistoa. Varmaan voisi löytyä vielä joistain sporttikaupoista tai netistä…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä