Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mitä laukkusi kertoo sinusta

10.01.2015 Ei kommentteja

Laukut kertovat meistä naisista jotain. Niitä on lukemattomia erilaisia, kuten meitä naisiakin. Yhdellä naisella luultavasti on monta laukkua, joten ehkä olkapäällä keikkuva koriste kertookin enemmän siitä millainen sen kantaja haluaa olla juuri sinä päivänä. Kategorisointi on yksi lempipuuhistani, joten laitan meidät naiset lokeroihin laukkujemme perusteella. Jos vaatteet tekevät miehen, niin laukut tekevät naisen.

Cluth-laukkujen käyttäjä on hillitty, hallittu ja aina ajallaan. Hänen työpöytänsä on moitteettoman siisti, vaikka pään sisällä onkin aikamoinen sekasorto. Hän myös ymmärtää sen, että dinnerille ei tarvita muuta kuin luottokortti ja huulipuna. Vaatteet ovat modernit ja asu viimeistelty. Mukaan ei mahdu mitään ylimääräistä, sen vuoksi mieskin jätetään usein kotiin. Hän sanoo aina viimeisen sanan ja luulee muiden myös uskovan sen.

Vyölaukun käyttäjä on erittäin suurella todennäköisyydellä keski-ikäinen suomalaisturisti Kanarialla. Asukokonaisuuden täydentää lenkkarit, bermudashortsit ja tennissukat. Muita vaihtoehtoja tähän kategoriaan ei oikeastaan ole olemassa.

Iso viikonloppulaukku keikkuu juuri sen ystävättären olalla joka on aina myöhässä. Ravintolassa hän pyytääkin ylimääräisen tuolin laukulleen. Hänellä on puoli omaisuutta mukanaan, koska ikinä ei voi tietää missä yönsä viettää. Hänellä on aina akku loppu ja tukka sopivasti sekaisin. Onneksi laukusta löytyy hiustenkiharrin, generaattori ja hammasharja. Hän ei ole ikinä hiljaa, vaikka muut ympärillä sitä välillä toivoisivatkin.

Kalliin IT-laukun omistaja ottaa remonttilainaa laukkua varten. Miksi ei? Hän osaa ulkoa Sinkkuelämää -sarjan kohtaukset ja uskoo, että laukut ovat tapa kertoa omasta persoonastaan. Hän pukeutuu useimmiten mustaan ja valkoiseen, jotta laukku varmasti huomattaisiin. Joko hän ajaa miehensä kalliilla katumaasturilla tai käyttää julkisia, sillä kotona käyttämättöminä roikkuvat laukut ovat maksaneet pienen henkilöauton verran.

Moderni selkäreppu on merkki luovan alan työntekijästä. Sen käyttäjät ovat trendikkäitä hipstereitä, jotka haluavat kuljettaa MacBookiaan mukanaan minne ikinä menevätkään. Hänellä on Finnish design shopista ostettu kaulakoru, koti suoraan sisustuslehdestä, Makian takki ja pipo takaraivolla. Jopo on ostettu jo vuosia sitten, mutta se seisoo työpaikan rappukäytävässä lähinnä näön vuoksi. 

Salkun kanssa katuja tallaavat virkanaiset, joilla yöpöydällä lukemisena on harlekiiniromaaneja ja kaapissa kasa luurankoja. Hän kuuntelee puoliväkisin oopperaa, koska sen kertominen saa hänet kuulostamaan sivistyneeltä. Oikeasti hän pitää Elastisen ja Cheekin musiikista (ja lihaksista). Hän ei värjää hiuksiaan ja harmaa onkin pukeutumisen sekä luonteen perusta.

Rento tote tai boheemi hapsulaukku sulkee sisäänsä raakasuklaapatukan sekä joogavarusteet. Laukun omistajan yöpöydällä on Anna Karenina ja hiukset letillä. Hän ei pidä meikkaamisesta ja on jatkuvalla raakavegaaniviherpiiperrysruokavaliolla. Lihaa syövät ihmishirviöt, jotka eivät kierrätä, ovat pahinta mitä hän tietää. Hän harrastaa acro- tai bikramjoogaa ollakseen hyvinvoinnin aallonharjalla. Yöllä hän kuitenkin näkee unia Big Macista ja sauvakävelystä. 

Ei ollenkaan laukkua -nainen pitää luottokortin joko taskussaan tai siellä mihin aurinko ei paista. Hänet näkee tanssimassa baaritiskillä miesten ympäröimänä. Hän ei ikinä hävitä bileiltana laukkuaan, koska ei käytä sellaista. Rintavaosta saa vetäistyä vaivattomasti luottokortin esiin ja kännykkä on liimattuna kämmeneen, sillä kuka tietää jos TInderistä löytyisi juuri tälle illalle seuralainen. Hän haluaa vaikuttaa huolettomalta, mutta pelkää kuollakseen jäävänsä yksin.

En tiedä mitä tämä uusi Lumin laukkuni kertoo minusta. Ainakin sen, että pidän kauniista tavaroista. Kukapa ei?

Laukku: Lumi (Limited Edition, Irina Small Saddle), Takki ja housut: Zara, Pipo: Balmuir, Kengät: ASH, Kauluri: Marita Huurinainen, WILD

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä