Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Loma on ihmisen parasta aikaa

17.06.2017 Ei kommentteja

Vai onko?

Lomalle asetetaan yleensä epärealistisen kovat odotukset. Ilman pitää olla täydellistä, viinin kylmää ja lasten kiltisti. Suupielten pitää olla koko ajan ylöspäin, ettei mikään toisi säröä siihen hetkeen, jota niin kovasti on koko vuosi odotettu. Loma voi olla enemmän suorittamista kuin työ. Jolloin käy niin, että töihin palaaminen onkin se kesän todellinen kohokohta.

Yleensä mielikuvat ja todellisuus ovat yhtä kaukana toisistaan kuin Halla-aho ja Soini. Valokuvissa näyttäytyy täydellinen uima-allas ja iloiset ihmiset sen ympärillä. Harvan kotialbumissa on kuvia itkupotkuraivareista tai puhjenneista renkaista. Ehkä siksi sille seuraavallekin lomalle lähdetään taas yhtä suurin odotuksin. Leuka pystyssä kohti uusia pettymyksiä.

Toisaalta jos pystyisi jo etukäteen asennoitumaan esimerkiksi perheen yhteiseen lomaan avoimin mielin ja varmana siitä, että kaikki ei mene niin sanotusti putkeen. Voisiko silloin yllättyä positiivisesti, ottaa iisimmin ja antaa itselleen, sekä muille vähän siimaa.

Loman tavoitteena voisi olla hetki, jolloin ajatukset eivät pyöri työasioissa tai kodin remontoinnissa. Hetki jolloin kukaan ei vaadi sinulta mitään. Ja ennen kaikkea hetki, jolloin et itse vaadi itseltäsi mitään. Voit jopa unohtaa laittaa housut jalkaan ja tallentaa senkin muiston kotialbumiisi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Huppari: Bille Beino Art Series

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä