Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Korut ja tunteet

28.05.2015 Ei kommentteja

Korut ovat ehdottomasti tunneasia. Käytetyimmät eivät välttämättä ole aluksi niitä tärkeimpiä, mutta vuosien varrella niistä usein tulee sellaisia. Koruilla on monesti tunnearvoa jo lähtökohtaisesti, mutta niihin tulee sitä lisää sen mukaan missä tilanteissa niitä käytetään ja tietenkin sen mukaan keneltä ne on saatu. Jotkut korut eivät ikinä pääse laatikoistaan, mutta silti ne voivat olla tärkeitä.

Pidän tavallaan näyttävistä ja isoista koruista, mutta huomaan etten käytä sellaisia juuri koskaan. Ne jotka pääsevät päivittäiseen käyttöön ovat melko pieniä ja yksinkertaisia. Eivät kuitenkaan missään nimessä tylsiä. Efva Attlingin hopeakoruista on tullut suosikkejani. Uusimpana tulokkaana on “Mikki Hiiri” sormus, joka on jollain tapaa vitsikäs, mutta silti tyylikäs. Vähän niinkuin sen kantajakin toivoo olevansa.

W1 Editin rannekoru on todellinen multitaskaaja. Sitä voi käyttää kolme kertaa ranteen ympäri kieputettuna, kaksi kertaa nilkan ympäri rullattuna tai kaulassa. Daniel Wellingtonin ruusukultainen kello, sekä Tommy Hilfigerin saman sävyinen paksu rannekoru toimivat hyvin yhteen. Molemmat hillittyjä klassikkoja. Bjorgin naulassa on jotain seksikästä ja vahvaa, käytän sitä aina kiperissä tilanteissa. Teksti “I can do anything” saa uskomaan, että yes I can. 

Vasemmalta oikealle: Bjorg naulakoru, Chanel korvikset, Efva Attling käsirauta- (cuffs) ja Mikkisormukset (double dot), Efva Attling tähtikorvis, Daniel Wellington kello (Timanttiset), Tommy Hilfiger rannekoru (Kultakeskus), Efva Attling nivelsormus, W1 Edit rannekoru.

Hagerty-merkiltä löytyy loistavat korunpuhdistusaineet. Korut upotetaan nesteeseen, annetaan olla 2 minuuttia ja huuhdellaan. Lopputuloksena hinkkaamatta kirkkaat korut. Hopealle, kullalle ja timanteille on omansa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä