Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kauneutta kotiin, kasvoille ja kokonaisvaltaisesti

15.11.2015 Ei kommentteja
Kauneutta kotiin tuo uusi suomalainen designputiikki be&liv. Ihastuin tähän Emilia Hönön suunnittelemaan kultaiseen Lily-tarjottimeen, jota saa myös ruusukullan ja hopean värisenä.

Itse käytän tarjotinta pienten herkkujen esillepanoon, mutta silloinkin kun ei ole mitään tarjottavaa, en piilota sitä kaappiin. Esimerkiksi korut tai hajuvedet saavat tarjottimella arvoisensa esillepanon.

Kauneutta kasvoille tuo todellinen tehokuuri. Bioeffectin 30 day treatment tekee ihmeitä. Se on ainoa ihonhoitotuote maailmassa, joka sisältää kolmea erilaista ihon solujen uusiutumista aktivoivaa kasvutekijää. Nämä kasvutekijät on tuotettu ohran siemenessä patentoidulla menetelmällä. Hoitokuuri sopii kaikille ihotyypeille ja kuurin aikana ei iltaisin käytetä muita hoitotuotteita. Vain seerumia puhtaille kasvoille ja silmänympärysiholle. Ainut asia mikä pitää pitää mielessä on se, ettei käytä alkoholipitoista kasvovettä tai öljyä sisältäviä putsareita, sillä ne heikentävät tuotteen tehoa.

Ja vaikka monet ihonhoitotuotteet ovat vähän kuin huonotapaisia miehiä – eivät pidä lupauksiaan – niin tämä pitää ja vielä vähän enemmän. Iho kirkastuu, itseltäni hävisivät sitkeät pienet näpyt ja ihon väri tasoittui selvästi. Pienet silmänympärysihon juonteet myös madaltuivat selvästi. Kauneus kuitenkin vaatii sitoutumista, jokainen putkilo on käytettävä loppuun ja seerumia levitettävä joka ikinen ilta. Mikä nyt on aika pieni vaiva hyvistä tuloksista.

Karita Tykän Lautasellinen kauneutta -kirja kertoo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaikutuksesta kauneuteen. Ihminen on enemmän kuin osiensa summa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja hyvä olo näkyy ulospäin. Itseäni ainakin kiinnostaa mitä kannattaa syödä, kun haluaa ihon hehkumaan, tai millä smoothiella saa lisää virtaa päivään. Kirjan avulla voi myös yrittää eroon sokerista. Itse ainakin aion vähentää, sen verran hyviä kirjan terveelliset herkut ovat. Baby steps.

Kaikki kolme ovat myös kauniita joululahjoja pukin konttiin. Vink vink.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä